Sea Salt Spray fra Smarthair.dk


Jeg har aldrig før prøvet saltvands spray men har været nysgerrig efter det, og da jeg fik chancen for at prøve det hoppede jeg altså på vognen. Jeg har hørt meget positivt om det, og da jeg godt kan lide lette naturlige krøller og synes strand-looket er rigtig fint - selvom jeg ikke er en strandperson - så ville jeg meget gerne prøve denne lille flaske fra Smarthair.dk.

Jeg har prøvet den i både glat (ubehandlet) hår og krøllet (med krøllejern) og den giver mig det der crispy hår som jeg havde forventet. Håret føles faktisk som om jeg har været ved stranden en sommerdag og har været ude og nyde saltvandet og ligget på stranden og slikket sol bagefter. Det får den der tørre fornemmelse og holder frisuren i et naturligt look. Jeg må erkende at jeg faktisk er blevet ret imponeret over denne fra Keune og vil fremover gøre rigtig meget brug af det. Måske ikke her i efteråret og vinteren, men den skal helt klart tages en del i brug til foråret og sommeren næste år. :D Wow!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)