Hvorfor har jeg ikke købt disse sandaler endnu?


August måned plejer at være den varmeste måned på året, men sådan har det ikke skulle være dette år. Men havde den været det, så havde mit næste køb nok været disse sandaler, men i stedet bliver det nogle varmere sko.
Jeg er dog ret vild med den måde skoen er designet på og at hælen er bred og giver en bedre støtte end hvis det havde været en tynd hæl. Så disse vil helt sikkert være et par som jeg godt kunne finde på at købe på et tidspunkt. Måske allerede til næste år? Hvem ved? :D
Fordi jeg ikke kan finde ret mange sandaler jeg kan passe, så er jeg desværre nødsaget til at gå med sneakers og det er altså ikke altid at det lige passer så skide godt til ens sommertøj. Så derfor er jeg efterhånden på udkig efter nogle sommersko. (: Har et par der minder om disse i forvejen, dog med mere pynt på, men hvis jeg får dem gået til og jeg kommer til at elske dem, så bliver disse helt sikkert det næste par.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)