5 Dages Bloggertræf Challenge: Dag 3


Så blev det langt om længe dagen hvor bloggertræffet skulle afholdes. Morgenen startede pænt uheldigt da Cosmo valgte at sidde på min nattrøje og mine sko og (sagt på en pæn måde) urinerede så alt det skulle jeg lige have ordnet inden jeg selv kunne komme igang med at blive klar. STRESS!!! :P Og så endte det med at vi hverken fik spist morgenmad eller noget. Men vi kom da med vores bus og til Odense. OG vi var iført vores bloggerpas. :D

Alle fandt også frem til Asia Restaurant og vi fik et hjørne for os selv, så vi kunne sidde lidt væk fra alle de andre gæster. Hvilket jo var super lækkert, da den både stod på quiz og andre hyggelige bloggerrelateret ting.
Maden var lækker, selvom jeg var lidt skuffet over at der ikke var noget indbagt krabbe til mig. :P Men blev da alligevel mæt, selvom det ikke var meget jeg fik spist. Det mætter jo helt vildt sådan noget asiatisk mad.

Vores bloggerquiz blev også sat igang og der blev fundet en 1., 2. og 3. pladsvinder og alle fik hver deres goodiebag. :D Hvor var det dog skønt at se at det hele faldt i så god jord hos dem alle sammen. Elsker virkelig at overraske folk og forkæle dem med lidt gratis ting. Også derfor jeg elsker at teste ting for Buzzador, da man jo der også har muligheden for at give gratis ting til folk som de kan teste og anmelde hvis de har lyst. Det er jo lidt det samme princip her.

Efter et par super hyggelige timer gik vi ind i Rosengårdscentret for at ose og shoppe. Havde jo egentlig planlagt at jeg skulle have en masse, men endte med at jeg ikke fik købt ret meget. Shopping-indlægget kommer enten i morgen eller mandag. :D Vi var der næsten til luk, så det er alligevel en del vi har gået rundt derinde.
Marie, Hejdi, Cathrine og jeg kørte sammen til Banegården hvor vi fik os lidt at spise og så gik turen ellers hjem. Har nu siddet i nogle timer og kommet os lidt over dagen, fået redigeret lidt billeder, fået lidt styr på nogle småting, og imens at bloggene og div. billeder bliver redigeret færdige har vi tænkt os at se en lille film inden sengetid. Lang, men super skøn dag.

Det har især været super hyggeligt endelig at møde alle bloggerpigerne og det er klart noget vi har tænkt os at gentage. Det her i hvert fald ifølge - mig selv - været en succes. Vi fik også en værtindegave og så fik jeg den absolutte sødeste gave af min elskede veninde, Mette. :D Var så rørt. Hun er simpelthen så fantastisk. Mange tak Mette. :D Han sidder sammen med den Amerikanske Gizmo og hygger sig. *Hehe*


English version:
My opinion about the Meet Up

The Blogger Meetup-day finally arrived! It was an amazing day with delicious food and great company. If you ask me, it was a succes. We had our quiz, the prizes was handed out and the participants got their goodie bags. After a few hours at the restaurant we all went into Rosengårdscentret to shop and have a great time.

It's definitely not the last time that we are having a meetup.

4 kommentarer:

 1. Sikke en god veninde hende Mette er ;-) ej spøg til side.
  Er glad for du kunne bruge den, kunne ikke lige stå for den og tænkte straks på dig :-) så kan du jo altid tænke på mig, selv om vi desværre ses for sjældent <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tør siges. :D <3 Vil helt klart minde mig om dig.

   Slet
 2. hvad er "kravende" for at komme med til næste bloggertræf ? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ingen krav andet end at du skal være blogger. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)