Dagen før Bloggertræffet


Hold nu op et par dage det har været indtil videre. Hoppede igang med rengøring i går så her var fint til når Jeanette og Cathrine dukkede op i morges kl bræk. *Hehe* Ja vi valgte at gøre det tidligere i dag i stedet for sent i aften. Så har vi også muligheden for at få sovet og være friske til træffet. :P Jeg skal jo tidligt op så jeg kan gøre mig klar. Jeg kan jo ikke gøre det på en time som visse andre. :P Men jeg glæder mig! Håber ikke der er noget der går galt.

Vi har fået lavet de goodiebags deltagerne skal have i morgen. Der er godt nok meget når man får det samlet. Det er jo næsten helt uhyggeligt. *Hehe* Men vi håber virkelig at de bliver glade for dem. Vi er i hvert fald imponeret over det udvalg vi har fået skrabet hjem. Især når det er første gang vi gør sådan noget i det størrelsesforhold her. Derfor har vi også været nødt til at skrive en seddel til hver deltager med links og beskrivelse af de ting de har fået fra de forskellige sponsorere, og hvad de gerne vil have at vi gør i deres indlæg. :P Ellers ville vi ikke kunne finde rundt i det. Håber dog at deltagerne er med på det. Det er jo en lille "pris at betale" når man får så mange gratis ting. :D

Hyggeligt har det i hvert fald været endelig at møde de to piger. Vi hyggede med morgenmad og snak og så gik vi i krig med det vi skulle. Og vi glæder også helt ekstremt til at vi skal mødes med endnu flere i morgen. Tror jeg er godt træt efter denne weekend med alle de nye indtryk. Håber de alle glæder sig. :P

Cathrine og jeg sidder lige nu og stener lidt på hver vores computere for at gøre klar til de næste par dage på bloggene og så skal der smides billeder klar til lidt forskelligt. Når vi engang er færdig med det skal vi lige en tur ned til byen. Hun skal lige vises lidt rundt, og så skal vi ned efter en af mine pakker og ned og kigge på hendes lejlighed.
Der skal nåes en masse ja, men vi skal nok nå det hele.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

  1. Hvad skulle der også gå galt? :) Anyway, desværre kunne jeg jo ikke komme, men jeg er sikker på, at I får en superskøn dag. :)

    Glæder mig til at læse om, hvordan det blev. Og der kommer vel også lidt video? :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)