Sommerskoene bliver stillet væk


Jeg er jo selv ejer af disse skønne sko, men har endnu ikke fået gået dem til, men hoooold nu op hvor er de dog bare fine. De er super feminine og med en lækker bred hæl. Er blevet spurgt hvor jeg har købt disse sandaler flere gange, og har ledt mange til shoppen. *Hehe* Desværre er det ikke rigtig årstid til dem længere, men det kan være jeg kan gå dem lidt til herhjemme i vinterhalvåret så de er klar til at blive mine sommersko næste år. De er jo bedst til en brun kulør. Blege ben ville ikke gå så godt til dem.
Jeg plejer faktisk ikke at være til kork, men disse er faktisk super simple og det ser godt ud på dem. (: De er heller ikke for høje til en person som normalt kun går med sneakers til hverdag. (:
Nu mangler jeg bare den perfekte lille sommertaske jeg kan bruge sammen med dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)