Bloggertræf - SHOPPING!


Ja det var jo egentlig planen at jeg skulle have shoppet en masse til bloggertræffet, men fordi vi var lidt presset tidsmæssigt samt at der var så mange, så fik jeg ikke brugt den tid jeg egentlig havde brug for, men fik da købt lidt af det som var planlagt. Der var også nogle ting jeg ikke kunne få fat i fordi de var udsolgt eller noget lignende. Men herunder får I at se hvad jeg fik høstet og bragt med mig hjem. :D

Jeg har ALTID gerne ville have nogle "runde" drikkeglas men ikke kunne finde nogen, og da jeg så disse i Søstrene Grene så måtte jeg altså bare have dem med hjem. De kostede kun 11 kr stykket så kom kun af med 44 kr for de 4 her. :D Lækkert nok synes jeg.

Jeg har også gerne ville prøve denne mascara siden den kom i reklamen fra Matas, og glemte at købe den da jeg var i Matas dagen før træffet. Jeg skulle så i Matas igen så smuttede ind i den i centret i håb om at de havde den rigtige foundation derinde som jeg bruger, men ak nej. Heller ikke der. *Suk* Så det blev kun til denne. Den kostede kun 70 kr så det bliver spændende at se om den er så god som de lover. :P

Så kom vi også forbi Coolcos som jeg virkelig havde glædet mig til. Dog fandt jeg ikke rigtig noget af interesse derinde. Brugte uhyggeligt meget tid på at prøve at finde den rigtige læbestift, men uden held. Fik dog købt en lipliner, som ikke lever helt op til mine forventninger på end som swatch og så er læbestiften meget som en jeg har i forvejen. Øv øv øv. Men brugt skal det nok blive alligevel. *Hehe* Læbestiften kostede 50 kr og liplineren kostede små 40 kr. ELSKER at det er så billigt!

Sidst men ikke mindst, så fik jeg købt denne grydehandske i Tiger, som er perfekt til denne årstid. :D En sød lille ræv. Og så kun til 20 kr.

Så et lille udbytte, men ting jeg ikke har fortrudt at jeg har købt. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)