En dag i Svendborg


Ved snart ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Dagen i går var utroligt skuffende. Vi skulle jo på jobmesse - tvunget, vi havde derfor håbet at det ville være firmaer der havde brug for arbejdskraft der ville være derude, men det kunne vi godt glemme. Vi kunne kun høre om de forskellige jobs. Ikke få nogen fod indenfor nogle steder. Latterligt. Så vi tog ufatteligt skuffede hjem.

Dagen i dag har været meget blandet. Besøget på sygehuset var ikke som forventet. Mødte dog min skønne ven fra min tid hos VUC Svendborg. Hvor har jeg dog savnet ham.
De kunne så ikke se noget på mine røngten, men via en scanning af min hånd, kunne de se at jeg har betændelse i mine nerver og sener, så derfor kan jeg ikke bruge fx mine hænder til hårdt fysisk arbejde. Blev også frarådet mig at gøre det. Dog kunne jeg ikke få det på skrift så ved fandme ikke hvad jeg skal sige til jobcentret.
Betændelse var dog desværre tegn på at jeg på sigt nok ville udvikle psoriasisgigt. Crap!

For at komme på andre tanker efter sygehusbesøget smuttede vi på Jensen's for at spise. Det er mange år siden sidst. For alt var blevet lavet om, så kunne ikke få det jeg plejer. :P Men det gik alligevel.
Da vi kom tilbage til Faaborg fik vi ordnet lidt små-handler og fik smidt tøj ned til tøjcontaineren så det kan komme ind til Røde Kors og gå videre til folk der har brug for det.

Nu ligger jeg med stearinlys tændt, juice og lidt sødt til ganen. Er psykisk nedkørt men prøver at ignorere det.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

4 kommentarer:

 1. Puhaaa... Kan godt forstå hvis du er nedkørt, det må godt nok være svært lige nu..

  Kæmpe Kram Herfra.. <3

  SvarSlet
 2. Sikke en deprimerende besked at få, og at du så ikke kan få på skrift, at du ikke må lave hårdt fysisk arbejde, det er jo helt idiotisk. Kan din læge ikke hjælpe dig?
  Håber du snart kommer ovenpå igen.
  kh. Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er noget lort. Ved ikke rigtig hvad jeg gør. /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)