GoodieBox September 2013


Så er den næste Goodiebox ankommet og jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes. Det er udelukkende produkter fra Britiske Makeup-mærker og jeg er selv ret glad for mange af de ting jeg har fra MUA, men de er ikke på toppen af min liste. Meget af det makeup der er med denne gang er meget ...... ja ved ikke lige hvordan jeg skal forklare det, men jeg ser det som det der billige makeup som jeg brugte da jeg var teenager - virkelig crappy makeup. Jeg har dog ikke rigtig testet det endnu, men bare duften af det gør at jeg ikke synes ret godt om det. Men nu må vi se. Det kan jo være at det overrasker mig.
Her er listen over de ting der var med denne gang:

- Look Beauty Cheeky Trio
- MUA Trio Lipgloss
- Fashionista Secret Gel Eyeliner 24/7 Style
- Look Beauty Mattify Me
- Look Beauty Statement Eyes


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)