Det er svært at ligge fra mig


Som overskriften også siger, så er det utroligt svært at ligge det fra mig, når først jeg er kommet igang. :P Jeg har forsøgt at blande lidt brun i nuancer og har ud fra de "klatter" lavet disse to par øreringe. Synes selv de er meget efterårs-agtige. :D
Det er super hyggeligt at sidde og lege med, også selvom det til tider er svært at håndtere når det skal være så småt. *Hehe* Havde jeg værktøjet til det, så var det slet ikke noget problem, men jeg har kun tandstifter og mine pølsefingre. :P Så det er altså ikke altid så nemt. Og slet ikke når man skal sidde og lege med det selvlysende cernit. Det er simpelthen så blødt og klistret. Så det er ikke noget jeg bruger ret meget, både fordi det er lidt besværligt at arbejde med, men også fordi jeg ikke kan skaffe mere af det. Såå... skal spare lidt på det.

Det er faktisk lidt rart at have noget kreativt at sidde og lege med nu hvor disse dage er så fyldt med tanker og nerver. Jeg har ikke haft det godt og synes kun det bliver værre. Så har brug for at komme på lidt andre tanker i løbet af dagen. Har også planer om at jeg skal lidt mere igang med at læse igen, da jeg ikke har rørt en bog i virkelig lang tid nu. Så tror faktisk at jeg allerede i morgen vil læse lidt. Det skulle også regne de næste par dage, så det ville jo bare være perfekt. :D

Nå, jeg vil se det sidste afsnit af de paranormale serier jeg følger - som lige er startet igen - og så vil jeg hoppe i seng. Håber I har haft en god torsdag derude.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

2 kommentarer:

  1. Hvor er dem med agern på bare søde! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. :D Tark. De er dog lige blevet en smuuuule mørkere end jeg havde håbet, men sådan er det jo med cernit.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)