Sponsor gave fra Bloggertræffet - Cici.dk #1


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Cici.dk var også en af de sponsorer som var med på idéen og fra dem fik vi en masse forskellige produkter fra Urtegården som skulle deles op imellem os. Jeg fik mig denne dueurtcreme som gerne skulle gøre min hud mat og mere ensartet. Det er noget som jeg har et brændende ønske om, da min hud er meget fedtet og ujævn samtidig med at jeg har psoriasis. Den skulle også nedsætte ens talgproduktion og det er også et af mine meget store problemer, så var glad for at jeg fik denne med i min goodiebag.

Jeg har endnu ikke haft fået taget mig sammen til at prøve den flere dage i træk for at kunne se en effekt, men det er helt klart noget som skal testes meget snart. Min hud går nemlig totalt amok for tiden fordi jeg er igennem en behandling for min psoriasis og det betyder at jeg har sygt mange bumser og huden fedtet ualmindeligt meget, så denne skal testes og håber virkelig at den holder det den lover.

I kan finde Cici.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)