Sponsor gave fra Bloggertræffet - Cici.dk #2


Som arrangør af Bloggertræffet i Odense fik vi lidt ekstra lækkert fra Cici som vi kunne teste og anmelde. Vi fik lidt forskellige makeup-produkter og lakker som vi kunne dele ud imellem os, og her ser I det som jeg endte ud med at få smidt i min pulje. Tøserne mente at nu hvor jeg var den mest makeup-interesserede imellem os så skulle jeg have den store pallette og teste den. Normalt er jeg ikke meget for billig-makeup som dette, men da det er gratis så tester jeg det da gerne. Det kunne jo være at man fandt ud af at det var overraskende godt.

Jeg har endnu ikke fået testet det via. et look, men på swatches er jeg ikke vildt imponeret. Farverne er dog rigtig flotte, men synes det er synd at shimmeret kun ligger på toppen og derfor ikke fortsætter videre ned i øjenskyggerne. En ting som jeg også har tænkt over da jeg testede dem på hånden er at de ikke holder til at blive "rørt ved" og det kan godt blive lidt af et problem når det bliver påført på øjet, som jo ikke holdes stille i løbet af en hel dag. Derfor ville det nok være en god idé at bruge en primer under disse. Hvor meget det så holder ved jeg ikke, men det vil i hvert fald forlænge holdbarheden på farven i looket betydeligere.

Lakkerne er jeg derimod lidt mere imponeret over. Den grønne er dog meget hidsig *Hehe* og der skal en del lag til før den dækker helt. Den brune med glimmer er super flot som en toplak til andre farver.

I kan finde Cici.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)