Jeg er en tørklæde-elsker :D


Vi går de koldere tidere i møde og jeg elsker det virkelig! :D Jeg elsker at man nu igen kan pakke sig ind i ponchoer, smukke tørklæder og lækre tykke trøjer. *Mmmm* Det er altså bare meget bedre end at skulle svede i skyggen og ikke kunne holde ud at være til. :D Så jeg er glad og tilfreds nu.

Jeg har jo efterhånden ret mange tørklæder og ender nok med at få mange flere og jeg er især forelsket i det sidste I ser her som er af mærket Petite Mendigote. Det er godt nok ret dyrt, men hold da nu op hvor er det fint! Det er en skam det ikke er et tubetørklæde for så havde det helt sikkert været et jeg ville købe, men tja... jeg er sku lidt i tvivl. Har ret mange af disse slags tørklæder og jeg er en hat til at få dem til at sidde pænt. :P Så måske køber jeg det og måske ikke. Men bliver det ikke det kan man jo kigge på deres skønne sko og tasker derinde. (:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)