Sponsor gave fra Bloggertræffet - FaktiskPraktisk.dk


Vores goodiebags, som vi fik lavet til deltagerne til Bloggertræffet i Odense, var fyldt til randen med lækre sager, og det vil jeg hermed dele med jer. Tingene får et indlæg for sig selv alt efter hvilken sponsor det er fra. :D

Jeg VED at jeg ikke er den eneste der kender til det problem med at, man bare ALDRIG kan finde det man leder efter i bunden af sin taske når man skal bruge det. Man leder febrilsk og skaber bare mere kaos i tasken i sin søgen, og det ender med at man vender bunden i vejret på den, og derfor ender ud med alverdens ting og sager spredt i alle verdensretninger. Det er altså ikke altid skide skægt. MEN! Løsningen er kommet!

FaktiskPraktisk har et vidunder på deres shop og det er en taske organizer. Den passer i de fleste tasker og den hjælper en med at holde styr på alle sine sager. Jeg har indviet den i min større skuldertaske og jeg har i den også proppet det taskekit vi fik med, hvori der er sygrej, renseservietter, deoserviet osv osv osv som man som kvinde altid burde have med sig hvis nu uheldet er ude. Jeg har også fået plads til mit kosmetik som jeg altid har i tasken når der skal rettes på makeuppen. Derudover så er der ting som deo, kuglepen, pung, nøgler og hvad man nu ellers har deri. Der er jo så mange lommer i den organizer så der er plads til det hele. Det behøver ikke længere at ligge og rode nede i bunden. :D

I kan finde FaktiskPraktisk.dk på Facebook hvis I ønsker mere info om deres produkter eller hvis i bare gerne vil snage lidt i deres nyheder. :P

Jeg siger i hvert fald mange mange mange gange tak til dem for at sponsorere til vores goodiebags. :D

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)