Big'N'Beautiful FOR THE WIN!


Jeg synes det er utroligt, at vi den dag i dag stadig skal se ned på store mennesker og mene, at de er så meget mindre værd end alle andre. Prøv nu lige at hør' her! Vi bliver sku ikke dårligere mennesker af at have et par ekstra kilo eller 20 på kroppen. Tværtimod! Vi er måske endda en del stærkere end dem der lever op til de "regler" der er, da vi netop bliver nødt til at have styrken til at ignorere de grimme hentydninger vi får, og de bebrejdende blikke folk på gaden giver os. Vores rygrad er måske endda bedre styrket, da skuldrene skal være bredere så de kan bære på alt det lort, der bliver pålagt dem. Det er sku ikke nemt at være stor i den verden vi lever i lige nu, men vi bliver nødt til at bide det i os hvis ikke vi vil gå fuldstændig ned på det.

Jeg er selv træt af at blive fravalgt, fordi jeg ikke ligefrem har en modelkrop og fordi folk mener jeg er mindre værd. Tror folk virkelig at personligheden, intelligensen osv forsvinder for jo flere kilo der kommer på? Tror man at man derfor ikke fortjener samme behandling som andre, og at man får mindre følelser? For hvis man har den holdning, så skulle man måske pege fingrene imod sig selv, for så er det nok der den er gal. Jeg bliver sku ikke mindre såret fordi jeg har det mere at slæbe på. Jeg er en stor kvinde og jeg kan ikke ændre på det pga. sygdom. Så jeg har accepteret at det vil forblive sådan resten af livet, men det gør mig ikke mindre værd.

Nogle vil så nok sidde og mene at verden har ændret sig, og at man da accepterer os mere nu, men der tager de fejl. Der er stadig stor kritik af store mennesker, og der er stadig meget fokus på at man skal have den perfekte krop. Synes det er langt ude, at folk ikke bare kan lade folk elske dem selv, uanset størrelse og form og ikke blive ved med at "vise hvordan man skal se ud", før man kan blive en del af fællesskabet.
Selv i blogverdenen er det "ikke normalt" at være stor og fyldig. Man får i hvert fald ikke lige så meget respekt og anerkendelse. Man er lidt ude af gruppen. Og det synes jeg er forkert! En buttet kvinde kan sagtens have lige så stor succes som en slank, og har mindst lige så meget på hjertet som man vil dele ud af. Så kan ikke forstå hvorfor man stadig skal se så meget ned på den slags kvinder. Jeg har derfor valgt at jeg fremover til skabe opmærksomhed på dette problem og gøre oprør imod det. Jeg vil opfordre fyldige kvinder til at åbne mere op og vise deres smukke kroppe frem. Jeg vil i hvert fald finde modet frem til at gøre det samme. :D VI ER OGSÅ MENNESKER MED FØLELSER! VI VIL IKKE ACCEPTERE IKKE AT BLIVER ANERKENDT FOR DET VI HAR PÅ HJERTET! :D


English version:
I think it's unbelievable that we today still look down on big people, and think that they are so much less valuable than any other. We are not less important just because we have a few extra kilos or 20 more on us. On contrary! We may even be a lot stronger than those who lives up to the "rules". We have to have the strength to ignore the nasty comments we get and the looks people in the street gives us. It's not easy to be big in the world we live in right now, but we have to fight if we don't want to break completely because of it.

I myself am tired of being excluded because I do not exactly have a model's body and because people think I'm less worthy. Our personality and intelligence do not disappear and we do also have a heart and feelings. I'm a big woman and I can not change it due to illness. So I have accepted that it will remain so for life, but it does not make me less worthy.

Some would probably now say that the world has changed and is accepting us, but that's not true. There are still a lot of criticism of big people and there are still a lot of focus on what we should look like. Just let people love themselves, regardless of size and shape.

Even in the blog world it is "not normal" to be big and bold. You do not get as much respect and recognition. You are not accepted in the "group". And that is just not okay. A big woman can also have a lot on her heart that she wants to share. I have therefore decided, that I from now on will bring attention to this problem and rebel against it. I encourage big women to open up more and show off their beautiful bodies. I will certainly find the courage to do the same. :D WE ARE ALSO PEOPLE WITH FEELINGS! WE WILL NOT ACCEPT NOT BEING RECOGNIZED FOR WHAT WE CAN DO AND FOR WHAT WE HAVE ON OUR HEARTS! :D