Nyt køb - "Julemandens Død"


Nu var det slet ikke meningen at jeg skulle have købt noget til mig selv i dag - udover de praktiske ting såsom støvsugerposer og plastikhandsker - MEN! Nu havde jeg set at Katja havde læst denne for noget tid siden, og faktisk havde rost den, og jeg har siden gerne ville læse den selv, men ikke kunne finde den, og VUPTI! Der stod den så lige på hylden og kaldte på mig. :D Godt nok var den pænt dyr, men min søster og jeg kunne altså ikke gå ud derfra uden at have et kopi med hver i poserne. Så med mig hjem kom den altså.

Det der fangede mig var selvfølgelig titlen, da jeg tænkte "Sikke da en perfekt bog her til julemåneden!", men også at den er inddelt i 24 (25) kapitler. :D Det synes jeg faktisk er ret sjovt. Så er der et kapitel til hver dag indtil juleaften. *Hehe*
Noget andet som fangede mig er at det er en lidt anderledes bog end man lige forventer. Det er nemlig ikke den sædvanlige søde julehistorie, men en blodig overraskelse. :) Jeg ser i hvert fald super meget frem til at skulle læse et kapitel hver dag.


English version:
I've wanted this book ever since I saw one of my friends had read it and think it is good. The funny thing about it is that it is not the traditional sweet Christmas story, but a bloody story of Santa's death and the reason for the murder. The story is divided into 25 chapters so there is a chapter for each day of the Christmas period.

Looking forward to read it. :D

4 kommentarer:

  1. Hvis du handler støvsugerposer i dagligvare butikkerne, kan jeg kun anbefale dig at købe dem online istedet, der er mange penge at spare.

    Blandt andet her http://sliplet.dk/stoevsugerposer-stoevsugertilbehoer-2

    Der handler jeg selv.

    SvarSlet
  2. Helene Hansen er en fusker. Hun har forbindelser til den side hun anbefaler.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)