♥ ELF Ønsker ♥


1. 32 pc Eyeshadow Palette i farven Neutral
Denne pallette har alle de perfekte neutrale farver, som man kan lave utallige looks med. Det er ikke kun udelukkende brune farver, så det giver også en rig mulighed for at tilføje lidt farve til sit look. Om det så er fra denne pallette eller fra en anden, så kan man lave nogle virkelig fantastiske looks. Ville gerne have denne.

2. Under Eye Concealer & Highlighter i farven Glow/Fair
Da jeg har psoriasis, så har jeg mange pigmentfejl og røde plamager i ansigtet, og det er ikke altid så skide charmerende, så en concealer kan redde meget. Der er også en highlighter i denne, og den ville være perfekt til de mørke rander under øjnene. Jeg slås meget med den slags og en alm. concealer kan ikke give mig det ønskede resultat. Så denne ville virkelig være fantastisk at have.

3. Mineral Lipstick i farven Rosy Tan
Jeg er faktisk lige ved at tro at denne læbestift har den helt perfekte farve. Jeg har længe ledt efter den perfekte gammel rosa farve, og jeg er næsten sikker på at denne lever op til mine forventninger. Og så elsker jeg virkelig læbestifterne fra ELF. De er så dejligt bløde og så føles de virelig lækre at have på.

4. Mascara & Shadow Shield
Jeg har utroligt længe gerne ville prøve denne, men den har ikke været på lager de gange jeg har bestilt noget derfra. Den ville være perfekt til de øjenskygger som drysser ved påførelse, samt at jeg så kunne bruge pigmentøjenskygger uden at slås for meget med dem.

5. Lip Exfoliator
Jeg har længe gerne ville prøve den fra Lush, men har ikke ville give så mange penge for den, så denne kunne være en god erstatning. For læberne kan også blive tørre og kedelige at se på her i den kolde tid, og der ville en scrub være rigtig god. Jeg har hørt nogle stykker snakke om denne, og den skulle vist være rigtig god, så den er klart på ønskelisten.

6. Small Angled Brush
Jeg har en i forvejen, men jeg kunne virkelig godt bruge en mere. Jeg bruger den til eyeliner, bryn, læbestift osv, så det ville være rart at have nogle stykker til de forskellige ting. Jeg elsker den virkelig.

7. High Definition Powder i Translucent
Jeg har nævnt det før - jeg blander min løse pudder så jeg får den ønsket farve. Denne er perfekt sammen med en meget lys løs pudder, og det skal helt være en der er matterende. Når jeg blander den med denne HD pudder så giver det en virkelig blød og lækker finish. Jeg er desværre ved at løbe tør for min blandede pudder, så kunne virkelig godt bruge en mere - eller to. :P


English version:
These are things that I really want or need from ELF. :D

4 kommentarer:

 1. Skønt indlæg!
  Jeg er vild med ELF makeup, men jeg anede ikke, at de lavede en lip exfoliator - Ej den vil jeg SÅ gerne prøve :D Og så bliver jeg da også nødt til at prøve deres læbestifter, nu når du snakker så godt om dem :-)

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De har haft den i noget tid nu, men jeg har endnu ikke selv fået den købt og testet, så det skal jeg næste gang jeg skal have noget derinde fra. :) Og kan kun varmt anbefale deres læbestifter. Hvis jeg havde råd, havde jeg købe en af hver farve. Bare for at have dem. :P

   Slet
 2. ELF har altså nogle diamanter i deres sortiment. Har selv forelsket mig i 4 og 5. Egentlig også i 1, men har Urban Decay's Naked og Naked2 paletter, så tvivler på jeg mangler flere "neutrals" :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har de. :) Jeg ville virkelig gerne have naked-palletterne, men de er simpelthen for dyre. /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)