Den perfekte farve til Efteråret


I år har jeg virkelig forelsket mig i denne vinrøde farve. Heldigvis er det også en farve som er fremme her i efteråret, så der er rig mulighed for at få fingrene i tøj og moderigtige sko i netop denne farve. Jeg har i slutningen af september købt en trøje i farven og jeg elsker den virkelig. Den er så flot til mine gyldne spidser og komplimenterer min øjenfarve rigtig godt. Derfor har jeg også brugt makeup i denne farve meget. Måske har det til tider været lidt overdrevet når det både er tøj, makeup og neglelak der er i den farve, men.... jeg måtte bare gøre det nogle gange. :D

Disse to trøjer har jeg forelsket mig i og de er ikke engang ret dyre. Den første er min favorit og er af mærket American Apparel og den anden er fra Only. De sneakers jeg har valgt er fra Converse og Columbia. De sidste er sko jeg godt kunne se mig selv gå med. Er lidt bange for at farven snyder på billedet, så er ikke sikker på om det er den rigtige nuance. Men hvis jeg kunne være sikker, så ville jeg virkelig gerne have dem.

Hvilken farve er I mest til her i efteråret?


English version:
This year my favorite color for autumn is the color wine red or burgundy - whichever you prefer to call it. I'm lucky that the shops also have chosen to have this color in their range so I can get some nice clothes. In the picture you see some cool sweaters and some shoes I would love to have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)