♥ MUA Ønsker ♥


1. Brow Kit
Jeg er stadig igang med at finde den bedste måde at fikse mine bryn på, og har længe ville prøve noget som dette kit. Der er lidt forskellige farver som man kan lege med, og så er det i en pallette. Det er jo bare perfekt. :) Så på et tidspunkt vil jeg virkelig gerne prøve dette kit.

2. Nail Quake Nail Varnish i farven Jailbreak
Jeg synes disse krakkelerende lakker er super fede, og jeg kunne godt tænkt mig en i denne grå farve, da jeg har lidt planer om at teste et lava-design. :) Og den kunne jo være super fed ovenpå nogle kraftige og stærke farver, så den ville være lækker at have i samlingen.

3. Lipstick i alle farver
Jeg er faktisk også ret imponeret over MUA's læbestifter. Noget af det jeg synes det er ektra fedt, er at bunden kan skrues af, og så er der faktisk læbestift der, som man kan påføre med en pensel, så man ikke behøver "grave" i den alm. læbestift. Jeg ønsker alle farverne, da jeg gerne vil have så mange muligheder som muligt. :) Der er både den mørke her, men der er også en i lys tube.

4. E7 Eyebrow Brush
Man kan aldrig få nok af disse - jeg kan i hvert fald ikke. Ikke nok med at de er gode til at fylde bryn ud med, så er de også virkelig lækre når man skal ligge en eyeliner. :) Så denne ville jeg også vildt gerne have i min samling.

5. E3 Blending and Shadow Brush
Det er faktisk en skandale, men jeg ejer ikke en ordentlig blending brush. I know - alt alt alt for dårligt. Men derfor vil meget gerne have en, og denne kunne være den perfekte starter-brush. Kan jo være den viser sig at være den helt perfekte. :)

6. Mosaic Blusher i farven English Rose
Nu har jeg jo deres bronzere i de 2 farver de har, og jeg ELSKER DEM! Så kunne vildt godt tænke mig at prøve deres blush også. Jeg elsker at de er i flere farver og man derfor kan mixe den, og få en virkelig smuk farve ud af det. Så denne er klart også på ønskelisten.

7. Out There Plumping Lipgloss
Her er en ting som jeg virkelig elsker fra MUA. Jeg har 2 (Buff og Nude - mener jeg) og jeg vil SÅ gerne have alle farver, for DAMN de er gode. Ikke nok med at det er gloss og de er mega pigmenteret, men de gør også ens læber mere fyldige. Der er et eller andet i, som faktisk får læberne til at svumle en smule. Det er en meget sær følelse i starten, men man vænner sig til det, og det giver altså nogle rigtig flotte læber. :)

8. Secret Gel Eyeliner i farverne 24/7 Style og Style Queen
Vi modtog en af disse i en af de Goodiebox's jeg nåede at få inden min aftale med en blev afsluttet fra vedkommendes side - pisser mig stadig af. Jeg fik den i farven Under The Radar og den havde jeg på forleden i dagens look, og den er så lækker! Så derfor kunne jeg godt tænke mig at have dem i de to viste farver, da jeg tror de er mindst lige så smukke på.


English version:
I admit it. I love MUA. : D

2 kommentarer:

 1. I can't really understand what you're wrinting about but I have both those brushes and I love them sooo much! specially the blending brush, it's my favourite brush ever!

  Blogablebeauty.blogspot.com
  L

  SvarSlet
  Svar
  1. You can translate my site in the sidemenu. :) But thanks for your comment. :D I would soooo love to have those brushes. Nice to hear that they are so good as I've hoped. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)