Måske en smule tidligt - Men nyt design er nu offentliggjort


Jeg havde egentlig planlagt først at gøre det i weekenden, men jeg kunne altså ikke vente. :) Denne gang er det også et meget personligt design. Jeg har valgt at lave det i vector, og inkludere min vector-figur + Cosmo. :) Det har taget en krig at lave, men det er den bedste beslutning jeg har taget. Det forrige jeg ellers havde klar, lignede et andet til forveksling, og det går altså ikke. Så det er blevet dette. Nu kan december bare komme an, og julekalenderen kan blive offentliggjort. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

14 kommentarer:

 1. Det er VIRKELIG flot!! :)
  Glæder mig til at følge julen her på bloggen <3
  God weekend.
  Mvh. Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark søde :) Håber folk bliver glade for det jeg har forberede. <3 Og god weekend til dig også.

   Slet
 2. Ej hvor er det fint :D Jeg kan godt forstå at du ikke kan vente med at få det lagt op.

  SvarSlet
 3. Det ser da bare rigtig godt ud.

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det flot! :D
  hvilket program bruger du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Jeg bruger Photoshop og Illustrator. :)

   Slet
 5. Ser super godt ud :-) ville ønske jeg havde de kreative evner :-)

  SvarSlet
 6. Åh det er jo helt perfekt! Og vidunderligt julet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark søde. :D Ja jeg synes også det er rigtig fint.

   Slet
 7. Hvor er julelooket bare fint og gennemført! Men det var efterårstemaet nu også!

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)