Nye Juletræsdekorationer


Jeg har de sidste par år fået juletræsornamenter i julegave af mine forældre, og det har været designer-ting, men de har været i guld og jeg er slet ikke til guld, så har været super ked af at jeg ikke kunne få det brugt. Derfor har vi valgt at de skulle have dem igen, og så ville de købe nogle andre til mig i sølv. Det er dog et meget billigt mærke i forholden til de andre, men jeg synes de er super søde, så jeg er så glad. :D De har kunne fåes i Brugsen, og jeg håber at det er nogen der kommer igen, for vil gerne have flere. Har dog også set at designer-vedhængene kan fåes i sølv, så det kunne være at jeg med tiden også skulle have sådan nogen. Men nu må vi se. Jeg er i hvert fald super glad for at jeg fik disse i stedet. Nu mangler jeg bare at kunne have et juletræ stående. :P Men det kommer nok en dag.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)