Hvad vil der ske?


Jeg var ved lægen i dag. Skulle snakke om det med psyken som driller igen, og er faktisk kun blevet mere usikker på hvad der skal ske. Kommunen havde jo sendt mig til Gislev, men lægen mener jeg får mere ud af nogle intense kurser som jeg kan få her i byen. Så nu skal jeg have fat i min sagsbehandler og give hende besked om den henvisning jeg har fået, og så må vi se hvordan hun tager den ændring, og om det er noget hun vil gå med til. Håber det meget, for jeg magter ikke den dumme bustur.

Jeg fik så ikke snakket med lægen om min finger, men jeg håber meget at jeg snart hører fra sygehuset. For den har jeg virkelig mange problemer med i disse dage. Jeg ved at jeg tager langt flere smertestillende end hvad der er godt, men ellers ville jeg ikke kunne holde det ud.
Jeg prøver lidt på at "lindre" smerten ved at varme lejligheden godt op med en masse stearinlys. For da jeg stod op i morges havde jeg ikke nær så ondt, som da jeg gik i seng, og det går jeg ud fra at jeg kan takke varmen under dynen for. Så nu skal det testes. *Dumme gigt*

Da jeg alligevel var inde i byen i dag, fik jeg lige købt noget julegave-papir og noget gavebånd. Jeg vil gerne se om jeg ikke kan komme igang med at få købt nogle julegaver i denne måned, så jeg ikke skal tænke på det i december. Hvilket minder mig om at jeg også skal have ringet ind til kommunen og forhøre mig mht. til de latterlige regler der bliver gældende pr. 1 januar og om jeg i de 4 måneder jeg er ramt kan få hjælp til huslejen. For de tager de penge jeg skulle bruge til den. Så det er virkelig noget lort.

Nå.. jeg vil komme igang med noget aftensmad og så vil jeg gøre lidt klar til i morgen. Hygge alle sammen. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)