Keune - So Pure Moroccan Argan Hår Oile


For lidt under en måned siden fik jeg en lille overraskelsespakke, som jeg ikke vidste noget om på forhånd. Blev lidt målløs da jeg fik en mail om det, og da jeg så modtog den og så hvad der var i. Det var nemlig denne skønne Moroccan Argan Hårolie. Jeg har i forvejen en argan-olie, som jeg bruger i badet. Den bruger jeg til ansigtet efter jeg har renset huden. Jeg har før brugt den til håret, men der er den ikke så god. Mit hår blev ekstremt fedtet, så var sådan lidt "naaaah" når det kom til det at putte det deri.
Men da jeg så modtog denne tænkte jeg at jeg ville give det en chance til. Og hold da op hvor er jeg glad for, at jeg gjorde det. Den gør slet ikke mit hår fedtet! Hvor er det dog bare skønt!

Det jeg gør er at jeg påfører hvad der svarer til en tommelfinger-negl i hånden (ja jeg har utroligt tørre spidser), og så kommer jeg det i håndklædetørt hår. Dvs. det er stadig godt vådt. Grunden til at jeg gør det, er fordi det derved har nemmere ved at trænge ind i både hår og hud når det er fugtigt. Mine spidser bliver så lækre af det og de bliver super bløde. Det er også meget nemmere at rede igennem med børsten imens det er vådt når der er olie i. Og så trænger det i super hurtigt. Det har jeg ikke oplevet med andre argan olier før.
Hvis I ikke har supertørt hår, så vil jeg råde jer til kun at bruge et par dråber af gangen, som også er anbefalet. Men det er jo altid noget man kan prøve sig frem med.

Noget andet jeg har lagt mærke til ved denne er, at det dufter sygt godt i håret. Det dufter ikke så meget når det er tørt, men når man påfører det, så er det bare en super lækker oplevelse. :)

Jeg lader som regel håret lufttørre, men denne er også varmebeskyttende, så det er en lækker olie at bruge før føntørring eller krølle- og glattejern. Så det er jo bare en bonus. Så behøver man ikke så mange forskellige hårprodukter. Man kan bare bruge denne olie.

Jeg er så glad for at have fået denne lille overraskelses-pakke, for hvis ikke jeg havde det, så havde jeg nok ikke givet det en chance til når det kommer til mit hår. :) Så mange mange mange tak til smarthair.dk!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)