Gør Sætningen Færdig TAG #1


Dette er første omgang af denne "Gør sætningen færdig"-tag-ting, som jeg har valgt at starte op her på bloggen. Sætningerne vil ikke altid være de samme men kan variere lidt, og der vil sikkert komme flere til med tiden, efterhånden som jeg kommer på flere eller folk kommer med gode forslag. :) Har spurgt rundt efter nogle start-sætninger her til aften, og her er hvad jeg har fået brygget sammen.
Planen med dette er, at jeg vil lave sådan en her en gang imellem, når jeg er tom for idéer og så svare ud fra det, som har været sket siden sidste gang jeg lavede den. :) Så den vil altid være forskellig fra gang til gang. Here we go!

Jeg er for tiden lidt træt af, at mine nytårsplaner ikke er blevet fastlagt. Jeg ved ikke helt hvor jeg skal være, da jeg skal være i Faaborg og ikke kan tage udenbys. Jeg ved stadig ikke om der er nogen der holder noget hvor min veninde og jeg kan være med.

Jeg læser i øjeblikket 2 bøger - "Julemandens Død" og "The Fire Chronicle". Den første er inddelt i 24 (25) kapitler så det passer perfekt her til juledagene, og den anden er 2'eren i en trilogi jeg læser. :) Det kan godt være lidt forvirrende at have gang i 2 på én gang, men mit mål er at have læst begge inden året er omme.

Jeg bruger mest tid på serier end film lige for tiden. Jeg følger så mange og det er svært at følge med.

Vejret har været rigtig trist i disse dage. Rigtig mange har snakket om snevejr, og det misunder jeg dem helt vildt! Jeg vil så gerne have noget sne her i Faaborg, og især fordi jeg skal bruge det til noget video-klip jeg skal bruge i en julevlog. Det er så frustrerende. :P

Jeg elsker aftner hvor det er småkoldt udenfor, og jeg derfor har en undskyldning for at tænde samtlige stearinlys i stuen for at varme den godt op. Det er så super hyggeligt.

Jeg har især nydt min tur i biffen med Cathrine, hvor vi var inde og se "Catching Fire". Det irriterer mig lidt at den ikke følger bogen helt, men jeg synes nu at filmen var rigtig god - og hold da op en nervepirrende slutning den havde. :P Nu kan jeg da ikke vente til 3'eren.

Kunne jeg dog bare få svar på det med kommunen, så behøvede jeg ikke at få ødelagt min jul på at gå og bekymre mig så meget. /:

Jeg har følt mig bedst tilpas når jeg har været mig selv. Lige efter et langt og afslappende bad, pakket ind i hyggetøj og varme tæpper med computeren på skødet med lidt blogger-hygge, dejlige Twitter-folk og serier.

Jeg ønsker mig ikke ret meget til jul, og det jeg ønsker mig er ret billigt, så håber virkelig at jeg får bare noget af det. Ikke noget der sker ret tit, så i år må gerne være tiden hvor det lykkedes.

Jeg har haft en svaghed for søde sager denne uge. Ganske forfærdeligt. Det har været rigtig slemt, men det er nok fordi det er "den tid på måneden".

Jeg kunne godt lige klare at ligge i et dejligt varmt og boblende karbad lige nu. Bare ligge og slappe af og lade op til den nye uge. Have en masse stearinlys tændt, et glas iskold Asti og en god bog i hånden.

Det har været sjov at se hvor mange der skrev til en, efter at have smidt et billede af sig selv op på væggen i "Single-gruppen" på fjæsen. Jeg havde virkelig ikke regnet med den eksplosive respons. Dog ved jeg ikke helt hvor meget jeg skal ligge i det.

Jeg håber at I alle sammen har haft en rigtig god weekend. :)

Jeg holder meget af min søster og jeg ville ønske jeg kunne vise hende det tydeligere hver dag, men med så stor en afstand imellem os er det svært. Savner hende.

Jeg har især grint af Cosmo i dag. Han legede med tapen tidligere, da jeg var ved at pakke julegaver ind, og det resulterede i at han havde tape siddende på halen i flere timer og fór rundt i hele lejligheden som en vanvittig. :D

Mit køleskab er for tiden fyldt med mokaï. Har været henne og tømme den kasse jeg havde i skuffen og sat dem på køl, så de er kolde nu her til jul og nytår. :P

Jeg har leget meget med app'en "Bitstrips", og den er virkelig vanedannende. :P Dog irriterer det mig, at man ikke kan add'e så mange venner til den, men så må man jo bare skifte lidt ud i dem alt efter hvem man vil stripe sig med. :P

Jeg har drukket meget te den sidste uges tid. Jeg har haft en halsbetændelse og forkølelse som jeg skulle have udryddet og det lykkedes mig til sidst.

Det der har kunne hyle mig ud af den har været når planer blev ændret med kort varsel. Jeg er jo typen der gerne planlægger ting i god tid, så jeg er sikker på at jeg kan nå at blive klar osv. Men denne uge har været så kaotisk så intet har gået som forventet.

Jeg tog flere i at "lyve" for mig de sidste par dage. Det gør at jeg ikke kan tage dem seriøst længere.

Jeg skal blive bedre til at irritere mig mindre over folk der ikke kan stave. De kan som regel ikke gøre for det, men hold nu op hvor kan det være irriterende for øjet at sidde og læse.

Jeg har kunne blive helt varm indeni når jeg har følt at folk virkelig har ment det, de har skrevet til mig. Når besøgende her på bloggen sender mig søde beskeder, eller når man får en besked fra en, som man kan mærke de virkelig mener hvert et ord af.

Det der har kunne få mig helt op i det røde felt, er når folk derimod skriver ting til mig, som jeg ved de skriver til andre også. Så føler man ikke længere at de mener det de skriver, og at man bare er "en ud af mange heste de spiller på". Det er jeg så træt af. (Her er der tale om en specifik gruppe på fjæsen)

Jeg har kunne slappe rigtig af, når jeg har valgt ikke at lave en skid. :P

Jeg savner ærlighed fra mænd. Oprigtighed og ægte følelser.

Jeg har brugt meget tid på at færdiggøre julekalenderen på bloggen. Er næsten færdig. :) Mangler et enkelt julegæst-indlæg, og så mangler jeg et af mine egne. Det er en lidt længere process som kører helt indtil d. 23 december. :)

Min weekend ville blive perfekt hvis den kunne have været et par dage længere, og hvis jeg kunne have tilbragt lidt tid på at føle mig elsket og kunne putte med en sød fyr. ;)

Jeg har spekuleret meget over, om jeg er klar til at date igen, eller om jeg nyder singlelivet så meget, at jeg ikke vil have at det ændrer sig. For på den ene side så er det sku lækkert ikke at skulle stå til ansvar over for andre end mig selv, og bare kan gøre hvad der passer mig, men jeg savner også at kunne blive kælt med og have en at putte med. Men jeg vil ikke give afkald på min frihed. Det er sku ikke nemt. :P


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)