Dagens Advent Indlæg


Masculine outfit for Christmas
Mændene skal ikke snydes for nogle lækkerier her i julen, så hvorfor ikke forkæle manden, kæresten eller dig selv med et lækkert slips eller en elegant butterfly til julefrokosten? Ja jeg synes altså det er super fint til lidt større begivenheder. Måske er det lidt "stift" ifølge nogen, men jeg synes faktisk det er lidt frækt med en mand i jakkesæt en gang imellem. Det er jo lidt et komplet outfit og mænd i uniformer er altså bare mere sexet. :D Om det så er jakkesæt og slips eller en uniform, så er jeg næsten solgt hver gang. Det skal dog holdes til fester og større begivenheder, eller hvis jobbet selvfølgelig kræver det, men til hverdag behøver det ikke være så pænt.

Så hvis I lige mangler det sidste til outfittet eller hvis I mangler en julegave, så synes jeg da at I skulle benytte jer af, at jeg i denne anledning kan give jer en rabatkode på hele 10%. :D Er det ikke bare lækkert? Og så er det endda til en shop hvor de er billige i forvejen, så det er jo bare endnu mere lækkert. :D
Så hvis I skriver "giz-blog" i rabatfeltet ved jeres betalings-process så får I rabat på hele jeres ordre hos SlipsBossen.dk.

De har nogle rigtig pæne slips og butterflies og de skulle gerne være i en rigtig lækker kvalitet. Så jeg synes det er super lækkert, at man selv som studerende kan få råd til at købe noget i kvalitet som mand. Deres ensfarvede slips til 74 kr er klart nogle af mine favoritter. Ikke sagt at jeg ikke er til de mønstrede, men synes det er rigtig fint når de er ensfarvet. Der behøver ikke være så meget "larm" på et slips. Rene farver er altså bare pænere. MEN! De mønstrede er altså også fine.

Er man mere til billige butterflies så har de virkelig mange i forskellige farver, og det synes jeg er virkelig lækkert. For hvis man gerne vil matche sin partner, så er der rig mulighed for det. :D Og det vil kvinderne nok sætte pris på. De har både ensfarvet til 74 kr og deres tofarvet til 59 kr - hvor de sidstnævnte er mine foretrukne. De er ikke så .... ja det er lidt forkert at kalde dem "voldsomme" for det er de ensfarvet på ingen måder, men jeg synes det er lidt .... lækkert at der lige er en lidt lækker detajle ved dem fordi de ikke er helt ensfarvet. Man kan selvfølgelig også få dem i mønstre, men det synes jeg personligt godt kan blive lidt for meget. Men der er nogle mænd der kan bære det, og det synes jeg kun er super fedt.

Hvis man er lidt mere modig og rent faktisk kan finde ud af at binde et butterfly så er der faktisk også mulighed for at købe sådan nogle derinde. Så det er bare at smutte derind og snuse lidt rundt. Happy shopping alle sammen! Og glem ikke at tjekke deres nye gaveæsker ud. :D


Her ser i hvilke JEG ville vælge hvis jeg skulle klæde min drømmefyr på til julefrokosten:

English version:
Buy cheap and beautiful ties and bow ties for the Christmas party or as an extra Christmas present.

2 kommentarer:

  1. Hvor genialt, jeg har det stribede slips og det grønne :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes de er så fine :D Har fået et hjem i sølv som jeg muligvis giver min far og ser om han vil have på til Nytår :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)