Mød min nye ven - Ib


Som I nok har læst mig skrive om før, så er jeg så småt igang med at ændre lidt på stilen herhjemme. Jeg vil kombinere det romantiske med det man finder i naturen såsom birketræer, rådyr, ræve, ulve og svampe. :) Det kræver en del tålmodighed, da det er svært at finde de ting jeg gerne vil have, men i dag fik jeg en del lækre ting med mig hjem.

Der er nogle møbler jeg gerne vil have til stuen, som jeg ikke ved om det bliver til noget, da de er pænt dyre. Vil jo på længere sigt gerne have en anden sofa og gerne en i lys grå. Derudover ville det være lækkert med en anden kommode til TV'et og muligvis et andet sofabord. Men det er noget som må vente, for det finder jeg ikke råd til - ikke endnu i hvert fald.

MEN! Hvis man ser lidt bort fra det, så skal væggen ved TV'et males i enten en lys grå eller lys brun farve. Bagved TV'et skal der være et omrids af et hvidt træ, som så skal have nogle af mine sorte billederammer hængende på nogle af grenene og derudover skal jeg have nogle sorte og hvide sommerfugle omkring. Mine søjler ved siden af TV-arrangementet skal males så de ligner birkestammer og så er den side af stuen fin. :)

Væggen hvor jeg har mine boghylder hængende er jeg så småt ved at få ordnet, som I kan se. Har fået et fuglebur hængt op og på det og omkring kommer der nogle af mine sommerfugle igen.
Væggen bag sofaen bliver også ændret lidt. Havde jo planer om at jeg gerne ville have et langt spejl hængende vandret, men jeg har ikke kunne finde et som jeg kunne lide. Derfor er jeg gået tilbage til et af mine gamle ønsker. Nemlig at få et spejl som IKEA har haft rigtig mange år. Jeg har jo et i forvejen i et meget lille format, som så hænger på den ene side, og fandt en billederamme med samme ramme som så hænger på den anden side. Lidt forskudt af hinanden. Der kommer så også lidt sommerfugle omkring der. Rammerne er sorte så jeg har en "rød tråd" igennem hele stuen med det sorte TV, de sorte billederammer og så de sorte rammer og spejle og billede. Det vil komme til at stå rigtig godt sammen med en grå sofa og mine skønne bløde puder. :P

Jeg glæder mig meget til at få malet, da det så vil betyde at jeg kan begynde at lave det hele færdigt. Og her snakker jeg om alle rum. Håber noget af det bliver fikset allerede imellem jul og nytår. :D

MEN! Nu til overskriften. Som I kan se så har jeg en lille fætter i buret på væggen. Jeg synes disse kranier er fantastiske og så er de så dekorative og perfekte til den stil jeg gerne vil indføre i mit hjem. :) Jeg fik denne til 1/3 af prisen og jeg er simpelthen så glad for det. Har navngivet ham "Ib". :) Nogle vil nok mene at det er ret klamt, men jeg kunne simpelthen ikke stå for ham.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)