Dagens Julekalender - 15. Dec


Dagens Kreative Indslag
Jeg elsker makeup, og jeg elsker at lave forskelige looks alt efter hvilken begivenhed eller årstid det er til. :D I har tidligere fået billeder af de looks jeg har haft igennem julen sidste år, og nu er det tid til at finde inspiration fra andre. Derfor har jeg været henne og google nogle billeder, som jeg her vil dele med jer. :D Dette er de mindre vilde looks som man kan bruge til hverdag.


Dagens TV-Julekalender: Brødrene Mortensens Jul

"Wilhem er slet ikke i julestemning. Han vil så gerne virke voksen og moden, så han kan score servitricen Hanne nede fra Kaffebaren. Men han er i hård konkurrence mod Kaffebarens nye ansatte - Jonny - der er en cool læderjakke-type. Wilhems lillebror Hugo gør alt hvad han kan, for at Wilhem skal komme i julestemning. Men det synes kun at gøre Wilhelm mere irriteret.

Pludselig begynder Hugo at modtage mystiske breve fra en person der kalder sig "J. N.". Wilhelm og Hugo ser ingen anden mulighed, end at brevene må være fra selveste "JuleNissen". J. N. vil gerne møde Hugo, og gennem sine breve beskriver han forskellige steder, hvor de kan mødes.

Men storebror Wilhelm og hans kammerat Mouritz kan selvfølgelig ikke lade lillebror være fred, og de følger derfor efter ham og hans veninde Birthe, når de skal møde J. N., hvilket kaster dem ud i nogle hæsblæsende eventyr."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
Get inspiration for some beautiful makeup looks for Christmas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)