Cleanskin lækkerier :)


Jer som har en forholdsvis god hukommelse, kan sikkert godt huske at vi havde bloggertræf en gang i september. En af de sponsorere vi havde var Cleanskin og de var på daværende tidspunkt igang med at udvide deres site. Det er så så småt ved at være på plads, og de har fået nye varer på lager og er også på vej med deres eget mærke. Jeg var så her den anden dag inde for at se hvad de havde fået på "hylderne" og der er virkelig mange lækre ting derinde. :)

De to ting jeg så har fået hjem er de skønne vatrondeller fra YniQ og en muddermaske fra Designer Mudder.

Mærket YniQ stiftede jeg for første gang bekendtskab med da jeg modtog nogle af deres vatpinde i en Goodiebox, og dem elsker jeg virkelig. Jeg har så gerne ville prøve nogle af deres andre produkter og denne gang blev det så deres vatrondeller.
Jeg testede dem i går og i morges, og jeg er faktisk meget imponeret. De er super bløde, og de er rigtig gode når man skal rense ansigtet med eventuelle makeup-fjernere eller hvis det bare er noget skintonic man skal efterbehandle med. Kunne forestille mig at de også er gode når man skal rense negle eller bare generelt til luksusbehandling i ansigtet. :D De har ikke den samme grynet fornemmelse som andre vatrondeller, og det er virkelig positivt, da det godt kan virke ret stridt mod huden. Og så er de jo overraskende billige med deres kun 19 kr. En sidste ting jeg også gerne lige vil påpege med disse er, at det er super lækkert at de er i et fast hylster. Det virker for mig langt mere hygiejnisk og så er den egnet til at "stå selv". :)

Muddermasker er noget af det bedste jeg ved, og da jeg så at de havde nogen derinde, måtte jeg altså bare prøve en af dem. :) Vil super gerne have de andre 3 de har - rød, gul og brun - men måtte lige teste den grønne først.
Denne skulle gerne have en udrensende effekt og det synes jeg er en virkelig lækker egenskab i en maske. Især fordi jeg slås meget med talg og med at min hud bliver let "uren" at se på pga. min psoriasis. Der er det jo så godt at masken her arbejder i dybden og regulerer talgproduktionen, hvilket sikrer en smukkere, renere hud med mindre tendens til at fedte. Og fedte er noget jeg virkelig har mange problemer med.
Jeg har endnu ikke testet masken, men håber at jeg får tid til det på søndag. Der er ikke meget af den, og det synes jeg er super synd, da den er okay dyr. Så der er ikke til så mange gange, desværre. Men håber at den overholder det den "lover". :) For så kan det godt være at jeg kan se lidt bort fra prisen.

Men jeg synes da I skulle smutte ind og kigge på deres site. Det kunne jo være I kunne finde lige præcis den julegave I står og mangler at købe. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)