Dagens Jule Gæst - Anita


Jeg hedder Anita og er 33 somre. Jeg elsker at være kreativ. Fotografering og billedebehandling er en af mine passioner. Jeg elsker at forevige personer, begivenheder, natur og ikke mindst mine kreative kreationer. Jeg bruger ofte tid på at lade mig inspirere af andres billeder, læse om det tekniske og få tips til få de perfekte fotos. Der har åbnet sig en helt ny verden for mig, da jeg gik fra kameraets auto-indstilling til mere kreative manuelle indstilling.

Min anden passion er strikning og hækling, hvor jeg elsker at slippe farverne løs! Det er altid spændende at se ens ideer vokse frem mellem hænderne og blive til færdige produkter, som gør både mig selv, men i høj grad også andre glade. Jeg nyder at nørkle alene, men også gerne sammen med andre. Jeg mødes sammen med 3-4 andre kreative kvinder ca. en gang om måneden. Vi hygger os og deler inspiration.

Privat er jeg gift og sammen med min mand har vi den "lille pelsede", som hedder Lizzie. Hun er en blanding mellem en yorkshireterrrier og en shih tzu.

Naturstjernekaster
Du skal bruge:
* En vissen skarntyde (De vokser rigtig mange steder)
* Glimmerspray

Pluk en masse visne skarntyder. De ser således ud:

Pluk dem, som ser pæne og regelmæssige ud. Pluk flere, end du skal bruge, da nogle af dem ikke åbner sig senere.

Lad dem stå indendørs i ca et døgn. De vil nu åbne sig, så de lidt ligner et paraply-skelet. Det er ikke sikkert, at de allesammen vil åbne sig.

Fjern meget forsigtigt de små løse dele i midten, så kun selve skelettet er tilbage:

Efter at have fjernet alle de små løse dele ser den således ud:

Den ligner lidt en stjernekaster - deraf navnet.

Nu skal der sprayes glimmer på. Jeg har fundet ud af, at der er forskel på de forskellige mærker. Nogle har større glimmerstykker, andre mindre.

Spray selve "blomsten" godt. Hvis du synes, der skal mere glimmer på, når det er tørret, sprayes igen. Jeg synes, de bliver flottest, hvis der er godt med glimmer på.

Efter tørring ser det færdige resultat således ud:

Den færdige naturstjernekaster kan bruges i fx de klassiske juledekorationer, eller man kan samle flere i en lille vase sammen med en lyskæde. De kan også sættes enkeltvis i små vaser eller patentflasker sammen med en lille sløjfe. Patensflaskerne kan ofte fås i genbrugsbutikker til ca. 15-20 kr.

- Anita fra bloggen: www.photomusen.blogspot.dk

English version:
Guest Post from another blogger.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)