Dagens Advent Indlæg


Lotte's Glass Creations
Jeg elsker unikke ting, og det gælder også nips og pyntegenstande. Glasting er noget af det fineste, men desværre også skrøbeligste man kan få, og derfor har jeg ikke ret meget af sådan noget. Det skyldes bla. at jeg har en meget stor og nysgerrig kat, men også fordi jeg selv er super klodset. MEN! Derfor ville jeg alligevel super gerne have nogle fine og unikke ting til at stå og pynte herhjemme.

Jeg er faktisk så heldig at jeg kender en, der laver nogle virkelig fantastiske og flotte glas skulpture og hun er en skøn person. Det er faktisk min gamle engelsklærer nede fra VUC. :D Hun har lavet glas siden 1998 og har eget værksted derhjemme. Hun arbejder primært med bullseyeglas og laver figurer, fade, billeder og masker.

Her op til jul laver hun også julepynt og skulpture, og jeg er især vild med hendes hvide juletræer. De passer PERFEKT ind i min oppyntning til jul. Kan være jeg skal have købt et par stykker af hende. :D Frøen som I ser på billedet herunder, er klart også en jeg gerne ville eje. *Hehe* Jeg er jo lidt frø-tosset.

Noget af det som jeg synes er specielt fedt ved hendes arbejde, er at hun op til sommer laver nogle super søde studenter-ugler med huer på. Ville så gerne have haft en da jeg blev student, men det må blive en anden god gang. Har nemlig overvejet at jeg både skulle have en i lilla og i blå, nu hvor jeg både har afsluttet HG og HF. :D Især fordi jeg ikke har fået mig en hue her sidste gang. Så det ville være en fin lille studenter-samling. *Hehe*

Der kommer nye ting med jævne mellemrum, og dem kan man jo passende holde øje med inde på Lotte's Glas på Facebook. Gå ind og følg hende og støt hende i det fantastiske arbejde hun laver.
Det kunne jo også være, at I kunne få hende til at lave en unik julegave, som I lige står og mangler at købe. :D


English version:
Handmade glass sculptures are really beautiful and unique, and it is a super great Christmas gift idea if you want to buy something special for someone for Christmas.

4 kommentarer:

  1. Nåh, de små missere er da bare SÅ søde :3

    // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

    SvarSlet
  2. Det er godt nok nogle fine ting, hun laver!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)