Selvom du er syg kan du stadig være god ved dig selv


Slås stadig med den dumme forkølelse og halsbetændelse. Stødte lige på min nabo i går og hun fortalte, at radiatorerne hver morgen står og buldrer afsted, så hun har en mistanke om at varmen bliver skruet ned om natten. Hvis det passer så er der sku ikke noget at sige til, at jeg bliver så hurtigt syg nu hvor det er så pisse koldt om natten. *Vred* Kan da ikke passe at jeg skal sove på sofaen hele vinteren fordi de "slukker" for varmen om natten!

Nå, men rengøringen må vente til en dag hvor jeg har det bedre. Så jeg koncentrerer i dag om at få en masse varme og varmt at drikke. Men fordi man er syg, så skal man jo ikke snydes for gode sager. Har derfor smurt mig ind i en lækker creme, piftet mig selv med en skøn duft og så bruger jeg denne skønne vaseline jeg fandt til 10 kr i Føtex i går på mine meget tørre læber og omkring næsen. Jeg ligner en mumie fordi jeg pudser så meget næse. /: Og så putter jeg mig i mine skønne bløde puder og tæppe. :D Ikke ligefrem den søndag jeg havde planlagt, men det er okay. Trodsalt. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)