Dagens Julekalender - 8. Dec


Dagens Kreative Flimmerkasse Indslag
Jeg ELSKER at se julefilm i julen. Jeg har nemlig ret svært ved at komme i den rigtige julestemning, så alt hvad jeg kan gøre for at få den igang, gør jeg. Én af de ting som jeg som sagt nyder, er at se en masse film med julestemning i. :D

Jeg har en masse favoritter og jeg vil i dag fortælle jer hvilke det er, og kort fortælle hvad de handler om.

Ja hvem kender ikke "The Nightmare before Christmas"? Det er virkelig en klassiker hvis I spørger mig, og Tim Burton er GENIAL inden for filmbranchen. Elsker virkelig hans film. Denne er en af hans meget populære animerede film.

"Jack Skellington, græskarkongen af "Halloween Town", keder sig over at skulle gøre det samme hvert år til Halloween. En dag dumper han forbi "Christmas Town", og er så fasineret over idéen med Julen at han prøver at få flagermusene, spøgelserne og goblingerne fra sin egen by, til at hjælpe ham med at arrangere Jul i stedet for Hallowen - men de kan ikke få det til at fungere helt som det burde."


Endnu et must for mig i julen er "Alene Hjemme"-filmene. De er så super hyggelige og jeg har set dem hver jul stor set siden første film udkom. Så det er efterhånden ret mange år. :D Men hyggeligt er de, og jeg var forelsket i lille Kevin da jeg var mindre. *Hahahaha*

"Det er jul og McCallister familien forbereder sig til en ferie i Paris. Men den yngste af børnene, Kevin, kom i et skænderi med hans ældre bror, Buzz, så han var blevet sendt op på hans værelse, hvilket er på øverste etage i deres store villahus.
Næste morgen, imens familien er travlt optaget af at pakke og komme afsted til lufthavnen i tide, glemmer de Kevin og han bliver efterladt derhjemme helt alene hjemme.
Det er sjovt for Kevin at være alene hjemme, og han gør lige hvad der passer ham. Han har det skægt lige indtil han opdager to røvere der er igang med at bryde ind i familiens hus Juleaften. Kevin reagerer hurtigt og sætter en masse fælder op rundt i huset og gør det til et mareridt for de to listige tyveknægte.

Næste gang Kevin kommer i problemer er han i New York uden sin familie men med kreditkort og nok penge til at gøre storbyen til hans egen legeplads. Men Kevin er ikke alene længe, for røverne fra tidligere dukker op igen. Kevin ligger flere fælder ud og får skovlen under de to banditter, og de vil sent glemme Kevin - den lille dreng med den snedige fantasi."


Fantaaaaastisk film! "Søvnløs i Seattle" har været den ultimative kærlighedsfilm til julen. Den er så romantisk og jeg sidder altid med en lille tårer eller to i øjenkrogen når rulleteksterne kommer ind over skærmen.

"Efter hans kone, Maggie, døde flyttede Sam og hans søn, Jonah, fra Chicago til Seattle for at flygte fra ting og sorg der havde noget med hendes død at gøre. Otte måneder senere, sørger Sam stadig og kan ikke sove. Selvom Jonah savner sin mor, så får han sin far lokket til at krænge sine følelser ud i en radioudsendelse. I blandt de mange kvinder der hører hans historie i radioen og som bliver forelsket i ham, falder Annie også for ham, trods det at hun allerede er forlovet. Hun skriver til Sam og de aftaler at mødes på toppen af Empire State Building på Valentin's Dag."

"A Christmas Carol" er der utroligt mange versioner af, både som film, men også som animeret/tegnefilm, men jeg synes klart denne er den bedste, og så elsker jeg at den også er humoristisk. :D Og så er Jim Carrey den kære gnavne Scrooge. Godt nok er den animeret, men de har fanget hans ydre perfekt! Og selv i karakteren ser man ham tydeligt. Genialt.

"Gnieren Ebenezer Scrooge vækkes juleaften af ånder, der afslører ham sin egen elendige eksistens, hvilke muligheder han har spildt i sin ungdom, hans nuværende grusomheder, og den dystre skæbne, der venter ham, hvis han ikke ændrer hans veje. Han bliver tvunget til at se din egen skæmbe i øjnene og hvad den betyder for folk mkring ham. Det er op til ham hvad hans egen og andres skæbne skal ende ud med."

Dette er en virkelig sjov film, som egentlig ikke er en som jeg ser hvert år, men mangler jeg en sød julefilm, så er denne klart en af dem jeg tager frem. :D Så hvis du trænger til en sød og humoristisk film, så er "Four Christmases" klart en jeg kan anbefale.

"Brad og Kate har været sammen i tre år, forelsket, har det sjovt, laver alle mulige ting sammen men uden intentionen om at blive gift eller få børn. Jule morgen er de på vej til Fiji - de har fortalt deres forældre at de skal ned og lave velgørenhedsarbejde og at de derfor ikke kan komme og være sammen med dem i julen. Da den plan så går i vasken er de tvunget til at møde op hos familien. De bliver i løbet af dagen mindet om hvordan det var at vokse op og de lærer begge en masse om hinanden. Kate indser at hendes liv måske ikke er så godt som det kunne være."
Dagens TV-Julekalender: Skibet i Skilteskoven

"Midt i Skilteskoven ligger det gamle skib Julia på land. Her bor sømanden Otto sammen med papegøjen Bounty, og nede i skibets sump bor de tre nisser: Kogle, Multe og Stub.

Otto lever et fredeligt liv som pensioneret sømand. Han tjener penge ved at sælge juletræer fra skoven, og en gang om ugen får han besøg af Karen Marie fra Landhandlen, som kommer med ny proviant. En nat dukker borgmesterens datter Henry også op på skibet. Hun er faret vild i skoven, og søger ly for natten. Hun bliver hurtigt gode venner med Otto og Karen Marie.

Noget truer dog det idylliske liv. Duftfabrikanten Viggo Velva, har opfundet en ny populær duftvariant - Jul på dåse. For at kunne producere duften, har han brug for lugten af brændt gran. Han forsøger derfor at få Otto til at sælge ham Skilteskoven, så han kan brænde alle træerne af.

Da Otto ikke vil hopper med på ideen, starter Viggo en intensiv forurening af Skilteskoven ved osen fra hans skorsten. Det går hårdt ud over skovens mange træer, og skovfeen, der flyver over den, og forsøger at holde naturens balance i orden."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I enjoy using the waiting time over the Christmas period on watching Christmas movies, and I have some favorites. Here I will share some of them with you.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)