Dagens Jule Gæst - MaibrittJeg hedder Maibritt og jeg har en negleblog. Jeg bor i en lille by nær Kolding som hedder Lunderskov sammen med min kæreste. Til dagligt læser jeg informations- og kommunikationsvidenskab på Syddansk Universitet i Kolding.

Min hovedinteresse er neglelak og min samling er efterhånden ved at være ret stor (250) men der er altid nogle nye smukke jeg skal have ;)

Jeg har valgt at lave nogle julenegle og jeg har gjort det så alle kan være med og så alle kan finde materialerne til billige penge. Jeg bruger noget som hedder water decals som er ligesom de tatoveringer man engang kunne få i tyggegummi som kunne sættes på med vand - bare til neglene.

Til mine julenegle skal man bruge de følgende ting:

* Rød og hvid neglelak - her brugt Rimmel red carpet og Max factor snow white som begge kan købes i Matas
* Pincet
* Top og basecoat - jeg bruger nogle dyre og specielle men hvad der er i Matas kan også sagtens bruges, har bla. hørt meget godt om topcoat fra Rimmel
* Lille skål med vand
* Water decals - kan købes MEGET billigt på Ebay, bare skriv water decals christmas og der kommer en masse. Ellers kan de købes på Trendsales eller diverse køb og salg af negleting på Facebook

Først lægger du en basecoat (og piger få Jer sådan en, det får neglelakken til at holde længere og man undgår misfarvning af neglen) og så lægger man de farver som man gerne vil bruge til sit look. Jeg har her lagt rød på tommel-, pege-, og lillefinger og hvid på lange- og ringefinger men dette kan gøres som man vil, fx med hver anden rød og hvid eller med ringefinger den ene farve.

Man klipper det water decal motiv ud som man gerne vil bruge, fjerner det folie som der sidder på og smider det ned i vandet i 1 minuts tid.

Tag den op af vandet og gnid den mod din tommel og glid den af, tag den så med pincetten og sæt den på neglen.

Slut af med en lag topcoat. MEGET vigtigt da den ellers bare falder af igen ret hurtigt. Har man ikke en topcoat så tag en gennemsigtig lak på, den skal bare have noget der kan forsegle den.

Så er neglene sådan set færdige, men hvis man som mig er lidt af en glitter gris kan man også lige smide lidt glimmer over de røde negle. Her har jeg brugt en rød glitter med sølv stykker som hedder: Getting miss piggy with it fra et mærke der hedder OPI men man kan bruge lige præcis de farver og lakker man synes. Man kan også bruge: grøn, sølv eller guld glitter hvis man mere er til det.

Det var alt for mig. Jeg håber i kunne bruge det til noget og hvis i kaster Jer ud i nogle julenegle må i meget gerne smide et link i mit kommentarfelt på min blog for jeg vil meget gerne se hvad I finder på :)

- Maibritt fra bloggen: www.nudenailsnever.blogspot.dk


English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)