Dagens Julekalender - 10. Dec


Dagens Kreative Indslag
Elsker at dekorere lejligheden op til forskellige højtider, og julen er ingen undtagelse. Jeg har rigtig hygget mig med at gøre det hele fint til julen og vil derfor gerne dele det med jer. :D Det kunne jo være I fik nogle idéer til jeres egne dekorationer og pyntninge. Også selvom vi allerede er over en uge inde i december. :D

Først ser I mine dekorationer som de ser ud nu, og som det sidste ser i mine dekorationer og oppyntningen de sidste par år. :)

Og her ser I hvordan jeg havde det de sidste 2 år. :)


Dagens TV-Julekalender: The Julekalender
"For længe siden levede nisserne et fredeligt liv i det mørke Jylland, indtil de onde "nosserer" kom, raserede deres huler, og drev dem på flugt til Amerika. Der var dog én hule, som "nossererne" aldrig fandt. Nissen Gammel Noks spilledåse, der spiller hans livsmelodi, er ved at gå i stå. Nøglen til at trække den op med måtte han efterlade i hulen, dengang da nisserne flygtede.

De tre nisser Hansi, Gynter og Fritz bliver sendt til Danmark, for at finde nøglen. Men da de tre nisser flyver ind over Jylland, løber deres fly tør for benzin, og det styrter ned. De tre nisser finder vej til hulen og nøglen, men de kan ikke komme hjem, før snitternissesønnen Gynter har snittet en ny propel til deres flyvemaskine - den gamle blev ødelagt under flystyrtet.

Kun et stenkast fra hulen bor kartoffelavleren Oluf Sand sammen med hans kone Gertrud. Oluf og Gertrud får en dag uventet besøg af en mærkelig københavner ved navn Benny, hvis bil er brudt sammen, og som derfor bliver nødt til at overnatte hos dem et stykke tid.

Hvad Oluf og Gertrud ikke ved er, at Benny i virkeligheden er "nosserer", som med tiden har taget menneskeskikkelse, og at hans mission er at finde frem til nissernes hemmelige hule."


Køb Årets Julegave 2013 på Coolstuff.dk

English version:
I really enjoy decorating for Christmas. Here you can see how I did it this year and the years before.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)