Dagens Jule Gæst - Marie


Jeg er en pige fra Nordsjælland, (nærmere hillerød). der elsker at dykke ned i bøgernes verden i min hverdag. Hygge med en kop te til en film eller en spændende serie. Jeg elsker at bruge kameraet i min hverdag, og få det visuelle frem og min kreativitet frem i mine foto.

I familien gør vi meget ud af julen. Det er en tid som vi alle elsker. Min mormor starter med at pynte op i hendes stue. med alle hendes jule ting, fra de to kasser hun har på loftet. Der fra går den med julemusik, julebag. æbleskiver osv stor set i hele december måned, vi mødes stor set altid når det er advent. Min lillesøster har fødselsdag, den 23, så der mødes vi alle i familien, til boller, risengrød og pakkeleg, og ønsker god jul til dem som vi ikke skal være sammen med dagen efter. Der efter sover jeg hjemme hos min mor og lillesøster frem til typisk den 26-27 december.

Juledag starter vi med at hygge med et julemorgenbord, pynter træet, pakker de sidste gaver ind, og lave det mad, vi skal have med til juleaften. Vi er altid 3 familier der holder jul sammen. Så vi skiftes til at at holde jul hos hinanden. I år er det hos min mormor og morfar. Sidste år var det hos min mor. Om aften mødes vi typisk ved 17-18 tiden. Får en velkomst drink og går til bords, på vores bord er der både and, gås, hvide og brune kartofler osv. Der efter finder vi en risalamande vinder. Når vi er færdige synger vi sange og går rundt om juletræet. Efter det pakker vi alle sammen gaver op. I vores familie, pakker vi gaver op en efter en. Tit er det den der sidst har fået en gave, går op og vælger den næste pakke, og sådan bliver det ved til den sidst er pakket op. Vores aften plejer tit at være til langt ude på natten. Den 25 slapper vi af og kigger på gaver og spiller spil. Den 26 el den 27 er der tit julefrokost.

Jeg plejer ikke at gøre så meget med min indpakning. men i år vil jeg gerne gøre noget mere ud af det, og er der for begyndt at kigge på nogle flotte og spændende indnakkepings idéer. Jeg synes tit at pakker er pakket kedeligt ind, hvilket jeg synes er lidt trist.

- Marie fra bloggen: laesehestendks.wordpress.com


English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)