Jule Ønskeliste


Min ønskeliste for i år er ikke ret stor. Synes det har været utroligt svært at finde frem til det jeg ønsker mig, da jeg ikke er så god til at skrive dem ned. Derfor dukker de pludselig op hen af vejen, og så ender jeg ofte med at købe det selv fordi jeg ikke kan vente. :P Eller også så skriver jeg dem ikke på, da det ikke ville være realistisk at jeg ville få det. Såsom den pejs jeg har ønsket mig i mange år, som jeg kunne bruge med stearinlys og den sofa som jeg utroligt gerne vil have. Det er 2 dyre ting som jeg aldrig nogensinde ville få. Derfor er det kun billige ting der kommer på listen, da det så ville være realistisk for mig at få dem. Dog tror jeg ikke at jeg får ret mange af mine ønsker i år opfyldt. Vi er alle i lidt økonomiske problemer og det er virkelig trist. Men derfor synes jeg da at I skulle have et lille kig på hvad jeg i år har ønsket mig.

* Gavekort er altid noget jeg ønsker mig. Især til Matas da det er en af de butikker jeg besøger oftest når jeg skal have købt de ting jeg er løbet tør for. Dernæst er det gavekort til butikkerne Solo og Zizzi da det er mest sandsyneligt at jeg finder tøj jeg kan passe der. :)

* Bøger er noget jeg ønsker mig hvert år, da der gerne er udkommet endnu en bog i de to serier jeg læser. Nemlig "House of Night" og "The Morganville Vampires". Det er andensidste bog i HoN og sidste bog i TMV. Bliver mærkeligt når der ikke kommer flere. Så er der selvfølgelig andre bøger jeg ønsker mig, men i år er det disse to jeg utroligt gerne vil have.

* En ny stegepande er meget snart et must. Den jeg har nu er så slidt og håndtaget sidder utroligt løst. Det var en jeg overtog dag jeg flyttede for mig selv, så har ikke haft en ny fra start. Kunne godt tænke mig en rigtig god Tefal pande. :)

* Dette Umbra Smykkestativ i form af en ræv ville være fin herhjem til. :) Især nu hvor "stilen er lagt lidt om" og jeg går over i et mere skovtema. Synes den er så super sød og så dejlig enkel. Så den i reklamen fra Imerco og kunne ikke stå for den.

* Nyt glattejern som kan bruges til vådt hår. Det jeg har lige nu er ved at stille træskoene. Det går konstant ud samt at det ikke holder så godt på varmen længere. /: Dette Wet2Straight glattejern fra Remington opfylder alle mine krav og så har det en perfekt størrelse.

* Tørrestativ der kan holde til lidt mere end det jeg har lige nu. Det er ved at knække flere steder og det er virelig blevet ustabilt. Det er også et af de billige som ikke holder ret længe. Så vil gerne have et der kan holde lidt længere og som er mere stabilt. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)