Dagens Jule Gæst - Zofia


Hej alle Anne-Mettes skønne læsere!

Jeg har fået lov til at være dagens julegæst, til hverdag blogger jeg på min egen blog, som jeg har haft 1½ år, jeg er en pige på 19 år, der kommer fra midt sjælland, min blog afspejler nok lidt at jeg til tider er en pige med stort P, men dog også at jeg har en masse drømme, i min lidt både med familie, bolig og tøj, og noget af det jeg prøver at få med i min blog, er mit teater liv, hvor jeg pt. er i gang med at øve op til optagelseprøven til skuespillerskolen!

Men jeg har jo fået lov til at være julegæst og det indebager jo en DIY, og jeg har valgt at vi skal lege med knapper, vi skal nemmelig lave et fint knappe juletræ!

Knappe juletræ
Det du skal bruge:
1. Cirka 6 grønne knapper i forskællige størrelser og 3 brune knapper.
2. Et stykke snor (Jeg bruger hobbysnor fra Tiger til 20 kroner.) i en valgfri størrelse.
Billede 1. Find de knapper du vil bruge.

Billede 2. Se om de passer i størrelserne, så de kan forme et juletræ.

Billede 3. Før begge ender af snoren igenmen knapperne.

Billede 4. Når du har sat alle knapperne på snorren, skulle den gerne ligne mit træ lidt!

Held og lykke til jer alle sammen, og rigtigt dejlig jul!
Tak til Anne-Mette for jeg måtte være dagens julegæst :)

- Zofia fra bloggen: www.tresmaaord.dk

English version:
Guest Post from another blogger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)