Få minderne til at vare evigt med en CEWE Fotobog


Det er blevet mere og mere normalt at have et digital kamera og derfor ikke have sine billeder i papir-form, og det synes jeg faktisk er lidt trist. Jeg har stort set ingen billeder i fotoalbums stående. Har kun et par stykker fra min barndom og dem fra min konfirmation. Men det er også det. Har ikke rigtig nogle billeder fra tiden efter. Det har så også resulteret i, at de billeder jeg har taget efter den tid, har været digitale, og da jeg første gang mistede min computer røg alle de billeder. Og det er bare sket igen og igen. Det er virkelig deprimerende at tænke på. Har siden sidste gang anskaffet mig en ekstern harddisk, men den ligger jo også bare gemt væk, så man får jo ikke kigget på billederne. Og en ekstern kan jo også gå i stykker.

Da jeg så havde været på studietur til Irland, valgte jeg hurtigt at lave en lille fotobog, hvor mine billeder fra turen blev trykt ind i, og det har jeg været super glad for. Jeg tager den frem en gang imellem og kigger i den, og jeg savner virkelig Irland. Jeg drømmer om en dag at vende tilbage dertil.

Jeg har nogle billeder som virkelig betyder meget for mig, og jeg har nogle favorit billeder som jeg gerne vil gemme, og derfor har jeg været henne og lave en fotobog med hjælp fra CEWE Nordic og deres smarte bestillings software. Det er et program man downloader og installerer på sin computer. Dette gør at man har direkte adgang til sine fotoalbums på computeren og kan sætte dem ind præcis som man ønsker. Man kan vælge at lave bogen efter en skabelon, eller ved at redigere alt selv. Synes jeg er super lækkert, og man har rigtig mange muligheder for farver osv.

Denne gang jeg har så valgt, at smide mine favoritbilleder ind i en bog. Det er billeder fra 2007 til nu. Havde 26 sider jeg kunne fylde ud, og det synes jeg faktisk var lidt svært at finde nok billeder til, men det lykkedes mig til sidst og jeg bestilte. Jeg var overrasket over hvor nemt det var og hvor hurtigt programmet var til at scanne billederne ind, så den var klar til bestilling. Jeg er i hvert fald imponeret.

Det kunne være en PERFEKT julegave, hvis ikke det lige var fordi de ikke ville kunne nå at lave det inden juleaften, men så kan man jo gøre det til næste år. Men det er jo ikke kun fotobøger de har derinde, de har jo en masse andre spændende foto-produkter. Noget jeg godt kunne finde på at prøve er deres vægdekorationer. Mine forældre vil nemlig super gerne have taget nogle gode billeder af hundene sammen, og af min søster og jeg sammen. Så det kunne da være super hvis man kunne tage dem i en god nok kvalitet til, at man kunne lave nogle store lærreder med de billeder. Kunne være en perfekt gave til dem. Bliver nok først til næste år, men det er helt sikkert noget der skal prøves. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)