Male, male og male hele dagen lang


Har maling helt op til albuerne for tiden. :P Har endda måtte fjerne neglelakken, da den blev oversølet. :P Jeg er en gris når jeg maler. *Hahahahah* Maler lige så meget mig selv, som det der skal males. Mit tøj ser forfærdeligt ud, så det er meget godt at det er noget jeg ikke bruger til dagligt, så det gør ikke noget at der kommer maling på. Men det er hyggeligt. Dog er det lidt udfordrende når pladsen er trang, og når man falder over skamler, lister osv, og når lyset er dårligt fordi solen går så tidligt ned. Men mine forældres førstesal bliver bare så fin, når vi er færdige deroppe og når der bliver lagt tæpper på. Der er stadig en masse malerarbejde tilbage, men det når vi i løbet af næste uge - håber jeg. Men nu holder jeg altså weekend.

Det betyder jo så også, at mit eget malerarbejde herhjemme ikke bliver til noget lige foreløbigt. Håber dog at få tid til at vaske væggen på badeværelset ned her søndag, for det er begyndt at lugte rigtig grumt derude, og den ser simpelthen så ulækker ud. Og så må vi se hvornår jeg får mulighed for, at begynde at behandle væggene med noget fugtspær og så få malet på et tidspunkt. Jeg er glad for at jeg har fået maling foræret, for ellers skulle jeg hen og købe noget selv, og når jeg står i den situation som jeg gør nu, så ville der ikke blive råd.

Dog har jeg planer om, at jeg skal have malet en væg i både gang og stue i en anden farve end den hvide jeg har stående. Vil gerne have en grå væg begge steder, hvor jeg så maler et træ eller noget for at lave lidt dekoration på væggene. Ved det dog ikke helt endnu, men det var planen. Om jeg så skal blande den selv, eller om jeg skal hen og finde en grå farve, det ved jeg så ikke endnu, men jeg har i hvert fald fundet ud af, at jeg ikke har råd til at købe det i vores lokale butikker. Medmindre min far køber det for mig, da han ofte får rabat da han kender sælgeren. Men hvis jeg selv skulle købe, så blev det altså online, og så kunne det sagtens være et sted som maler-maling.dk, som I kan finde her. Ja man kunne godt finde noget der var billigere, men hvis man gerne vil have noget kvalitetsmaling som holder, så har de i hvert fald et godt bredt udvalg. Og så er det ikke så dyrt igen. Det gode ved dem er også, at de kan levere allerede dagen efter man bestiller, og det ville jo bare være lækkert.

Men som sagt, så holder jeg weekend nu. Kan godt mærke at det er længe siden jeg har malet så meget og flere dage i træk, så hovedet er tungt og jeg er kvæstet i kroppen, pga. de ledsmerter som jeg i forvejen kæmper med. /: Men hvad gør man ikke for at spare lidt penge og få lidt aftensmad? Så arbejder jeg gerne lidt for det.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)