Ville ønske jeg havde sådan en person i mit liv


Jeg har i 2011 skrevet et indlæg om det med at savne en bedste veninde, og har også lavet en vlog om det i 2012. Der er ikke sket ret meget på den front siden, og det er også derfor at jeg stadig den dag i dag savner nogle meget nære venner/veninder og én speciel bedste af slagsen.

Jeg har tænkt meget over det, og er kommet til den konklusion at jeg inderst inde nok er meget enspænder. Jeg har også indset at det er fordi jeg endnu ikke har fundet en der deler de samme interesser, elsker at lave de samme ting, og som jeg føler mig 100% tryg ved og kan være mig selv 100% sammen med. Jeg ved ikke hvor sådan en person skulle dukke op henne, men det er i hvert fald ikke her i byen.
Tror det er en person som også blogger, som også interesserer sig for fotografering, makeup, gode tykke bøger ovs. En som elsker hygge, en man kan grine sammen med og en man kan færdiggøre hinandens sætninger med.

Kender rigtig mange, som har sådan en veninde eller flere af slagsen, og når man hører om og ser de ting de laver sammen, så kunne jeg virkelig godt tænke mig at være en del af det. Jeg har brug for det.
Selvfølgelig kan jeg godt sidde med tanken "Jeg er da for gammel til sådan nogle ønsker og tanker", men.... nej! Jeg tror ikke at den slags har en aldersgrænse. Og nu hvor jeg ikke har haft den slags vennekreds/venner/veninder i min barndom, så har jeg stadig behov for den .... "oplevelse"?! Tror især den er stor fordi jeg også er single. Så er der pludselig meget tomt på det følelsesmæssige plan. Ingen venner/veninder man kan vise kærlighed over for, men heller ikke en kæreste. Det er virkelig en mærkelig følelse at have.

Så jeg suger alt til mig som jeg læser på forskellige blogge her på nettet. Sidder og sukker efter det som de har på deres billeder. Forestiller mig de skønne oplevelser de har. Kender I det? Eller er I så heldige at have det selv? :P Så Damn You! :D *Hahahahah*

Men som jeg skrev, så er jeg blevet bedre til at åbne armene op for nye mennesker, og jeg vil i forbindelse med møderne med alle singlerne tillade at der kommer flere ind i mit liv. Hvis jeg bliver ved med at passe på med at få mine følelser såret, både at venner/veninder men også potentielle kærester, så kommer jeg bare ikke videre. Så jeg har besluttet at der nu skal andre boller på suppen. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

6 kommentarer:

 1. Jeg er typen der finder nære venner frem for flygtige bekendskaber. Det sker overalt omkring mig, og er ikke noget jeg som sådan tænker over. Man kan finde venner de mystiske steder som på en blæsende dag i parken. Men det hjælper selvfølgelig at være åben overfor det - jeg tror det var nemmere som barn, hvor man jo bare kunne spørge "Skal vi lege sammen?" og så kom resten jo af sig selv. Jeg tror jeg har det sådan med venskaber - det vokser op af sig selv, hvis man omgiver sig med ligesindede (som man fx. deler hobby med, gennem en forening/gruppe fx), og er åben overfor dem. Ja, man skal selvfølgelig være på vagt overfor om det er folk der vil én det godt. Men man er også nød til at give noget af sig selv for det. Ikke den dybeste mest sårbare hemmelighed, selvfølgelig ikke. Så skal man virkelig have tillid til personen. Men det er jo nød til at starte et sted. Lidt af gangen.

  Jeg håber du finder det en dag - alle fortjener at i hvert fald én de kan regne med.

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
 2. Jeg håber du finder en bedste ven/veninde, for mig er mine bedste veninder uundværlige. De følger mig i tykt og tyndt og jeg kan dele alt med dem. Og så kender de mig så godt at vi ikke behøver snakke om alt, de ved det bare. De kan se på mig hvordan jeg har det. Det ikke alt vi har til fælles tværtimod. Men det er som om vi er et stykke af samme sjæl, vi hører bare sammen. Vi kan være fra hinanden 6 måneder og når vi ses kan vi snakke som havde vi set hinanden i går. Det er fantastisk at have en bedste ven, men det er også hårdt og der er meget arbejde i det. Man bliver let såret når nogen er tæt på, men det er uundværligt for de gode stunder.
  Så jeg håber sådan for dig at du får dig en sjæleven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrrhhh... Håber virkelig jeg finder sådan en eller et par stykker en dag. Men det er utroligt svært når man nu er kommet så højt op i alderen. :D

   Slet
 3. Som du lidt selv er inde på, så tror jeg ikke, at sådan noget har en aldersgrænse - i princippet. Alligevel er det (også) min oplevelse, at "den slags venner" er sværere at finde i dag, end de engang var. :( Og det er måske fordi, jo ældre man bliver, jo mere er disse dybe venskaber allerede etableret? Eller også er de blevet erstattet med kæresteforhold.

  Det sidste bygger jeg på, at jeg selv måske i virkeligheden er bedst til at være "bedste-venner" med piger (tror jeg) - eller også er piger bare generelt selv bedre til sådan noget, end fyre er. ;) Men jeg får kun lov at beholde dem, indtil de finder en kæreste. Så har de ikke brug for eller plads til mig længere. Det er sket mere end én gang. :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... Der skal meget mere til for at finde sådanne venner i den alder jeg er nået i

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)