En Kvinde har brug for den Perfekte Taske


Jeg har efterhånden en masse praktiske tasker, men jeg har ikke den der perfekte "gå-i-byen" taske hvor det hele bare passer perfekt ned i, men hold nu op hvor fandt jeg ud af i går hvor meget jeg egentlig har brug for sådan en. Jeg er typen der godt kan lide at have lidt touch-up makeup med når jeg er i byen, og det er fx noget pudder, eyeliner, lipgloss og andet. Og derudover så skal alle de praktiske ting jo også med, så den lille håndtaske jeg har er på ingen måder stor nok. Det irriterer mig grænseløst. Så kunne jeg selvfølgelig have taget en af de større tasker med, men det bliver bare for voldsomt. Men hvis jeg kunne finde en der var en smule større og kunne indeholde mere end min håndtaske og som så også havde skulderrem på, så ville min lykke være gjort. Denne jeg har fundet som er vist på billedet har en rigtig god størrelse - måske en smule for stor - men den mangler bare lidt "sikkerhed". Vil nemlig gerne have at der er lynlås i det store rum så jeg ikke ender med at smide mine ting væk når jeg bevæger mig rundt imellem folk, samt at det så også ville være nemmere for folk med lange fingre at snuppe noget i den. Så lynlås skal der altså være i.

Det bliver på ingen måder nemt at finde en der lever op til mine krav, men nu går jeg ikke så meget i byen, så mon ikke det nok skal lykkedes mig inden alt for mange gange i byen? *Hahahah* Håber i hvert fald at der snart kommer nogen på spartoo som jeg kan købe for de gavekort jeg får en gang imellem. Da de ikke kan veksles til kontanter, så må jeg jo finde noget inde på siden. Næste gang tror jeg dog at jeg ender med at skaffe mig nogle lækre sneakers, da jeg snart har slidt mine de sorte op. :P Så det bliver nok det næste jeg skal have derinde fra. Men de har jo så meget lækkert, så det er sku efterhånden lidt svært at finde ud af hvad det skal være. :P Vil jo gerne have det hele. *Hehe*


English version:
I don't have a good go-partying bag and I need one more and more. I want to have makeup with me so I can correct it a bit during the evening/night. So it must be the right size and have the shoulder strap. I'm tired of having to sit with a bag in my hand all night. So in the near future I have to find one.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)