My White Love


Hvid er en utroligt sart farve, men hold nu op hvor jeg elsker når mine ting er det. Især når det kommer til disse som er vist på billedet. Jeg har tidligere haft en hvid computer (min elskede Asus) og da den døde ville jeg virkelig gerne have en i hvid igen. Jeg synes bare det er så meget mere stilfuldt og det passer ind i min indretning. Ville også gerne have haft et hvidt TV, men det kommer nok en gang ude i fremtiden. :P

Så er der selvfølgelig også mobilen og kameraet. Har haft et par hvide telefoner i tidens løb og jeg ender for det meste ud med sådan en. Men når det kommer til kameraer, så er dette faktisk det første jeg har haft som ikke var sort. Jeg kunne godt have fået det i sort, men nu er jeg lidt af en matcher, så det blev det hvide jeg købte den gang jeg skaffede det hjem.

Sidst men ikke mindst, så er der de to ting som jeg har været så heldig at få hjem og teste og skrive om, hvorefter jeg så måtte beholde dem. Der er tale om den smarte powerbank og den super lækre højtaler. Powerbanken er min anden, da den første viste sig at være defekt. Jeg har endnu ikke testet den nye, men håber så sandelig at den virker som den skal. Ellers får firmaet besked om at de godt kan tjekke op hos leverandøren, for så er det da ikke fair overfor deres kunder. Og så er der den super lækre højtaler. Den hedder Gizmo Vipe og sponsoren mente at den var "meant to be" til mig, og kan kun give ham ret. *Hehe* Den er simpelthen så lækker og .... ja I kan jo læse indlægget om den fra i går for at høre mere. :P

Så ja. Mange mener jeg har for mange hvide ting, møbler og pyntegenstande i mit hjem, men det er bare så fint og feminint, og sådan skal det altså bare være. :D I hvert fald hvis det står til mig.


English version:
I have a thing for white things. Especially when it comes to things like computers, mobile phones, cameras and other gadgets. It is a delicate color but also super feminine. Perfect if you ask me.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Åh det er så stilfuldt med hvide ting...Er mobilen ikke ny? Er selv på jagt efter ny mobil, og den må meget gerne være hvid, bare den ikke ruinerer mig :o) Hvad model er det?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det nemlig. :D Jo for mig er den ny. :) Der er et skin på, men mener den er hvid eller sølv indenunder. Det er en HTC One.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)