Og der var maling!


Øv hvor er dagen dog bare gået hurtigt. Lige så snart jeg stod op, hoppede jeg hen for at tegne på væggen. Synes selv jeg er nået okay langt når man tænker på hvor meget arbejde der ligger i det. Men hvor ville jeg dog gerne have været færdig med det blå i dag, men det blev bare så hurtigt mørkt, og nu er klokken så mange, at jeg skal ind i seng om lidt. Øv øv øv! Og jeg er sent hjemme i morgen, så når ikke ret meget. Så det bliver meget hektisk hvis jeg skal nå at male det sidste og få glæde af malingen inden den ikke kan bruges længere. Stress!! Så der bliver ikke besøg de næste mange dage, for jeg skal være færdig med det her. :D Og træerne mangler også striber. Åhhh... Hvad har jeg dog rodet mig ud i. *Hehe* Men ved jeg bliver super glad for det når det er færdigt. Her ser I hvad jeg har nået i dag:

Ja det er nogle meget lyse farver, men jeg er tilfreds med det. Havde det været mørkere så tror jeg det havde været for voldsomt. Så jeg er tilfreds med de farver jeg har fået blandet. :D

Så som I nok kan regne ud, så bliver det lidt begrænset med blogningen de næste mange dage, men skal nok se om ikke jeg kan holde jer lidt opdateret og selvfølgelig bruge nogle af mine pauser på bloggen. :D Nu vil jeg hoppe i seng. Sov godt derude.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

3 kommentarer:

  1. Det er noget af et projekt du har kastet dig ud i, men tror det bliver mega cool..
    Glæder mig helt vildt til at se mere.. ;)

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)