Girls Night OutHer i starten af marts skal jeg til en tøseaftensfest. :D Det er min mor der holder den, og der kommer nogle stykker fra hendes arbejde udover Cathrine og jeg. Vi har været henne og sammensætte en menu, som vi lige skal have testet her inden festen, og så skal der også snakkes drikkelse. Nu da det er en tøsefest, så er det jo oplagt at skulle handle ind til at kunne lave en masse lækre coctails. :)

Vi har en masse forskelligt, men der vil altid være noget man mangler. Barlife.dk har alt hvad man skulle få brug for når det kommer til glas, værktøjer og pynt. Jeg har i hvert fald forelsket mig i en masse derinde fra og noget jeg altid står og mangler er måleværktøj til når man skal blande drinks.

Vi er altid tvunget til at gøre det efter fornemmelsen, men det ville jo være lækkert at kunne blande dem helt 100% som man skal. Så jeg har i hvert fald planer om at skulle anskaffe mig et målebæger.
Det kan jeg desværre ikke nå at anskaffe mig til festen, men vi overlever nok. :P Men noget andet som kunne være super lækkert, er en super smart sifon. Jeg kunne nemlig godt forestille mig at de ældre kvinder ender ud med at skulle have lidt Irish Coffee. :D Det irriterer mig lidt at jeg ikke kan fordrage kaffe, for hold nu op hvor ville det være den perfekte drik til mig. *Hehe*

Men det er altså nogle super lækre ting der er at finde inde på den shop. Tjek den ud hvis du står og mangler lidt til barskabet. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Jeg har et 2 cl mål, der er købt i Føtex :) Men ved så ikke om det stadig kan købes der, da det er 4 år siden, jeg købte det, men man kan da altid kigge :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)