Fine Vin Mærkater til Festen


Nu drikker jeg jo slet ikke vin, men synes der er noget stilet over det, og vil gerne kunne lære at drikke vin, men indtil videre må jeg bare nøjes med lidt asti og verdi. *Heheheh* Men derfor kan jeg godt gøre det lidt sjovt til festen eller til middagen hvor der skal hygges.
Her kommer disse skønne vin mærkater ind i billedet. Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem da jeg så dem og jeg måtte bare have dem med i den pulje jeg har fået lov til at skrive om for barlife.dk.

Kunne forestille mig at vin entusiaster ville elske disse til deres vin-smagnings-aftner. :D Der er en i hver farve, og de står så for hver deres slags drue. Det synes jeg altså er super smart. :D Og så kan man have hver sin farve, så man kan finde sit eget glas.
Der er sugekop bagpå så de er lige til at sætte på glasset og de er nemme at tage af igen.

Så nu er jeg i hvert fald klar til at kunne holde en rigtig stilet og hyggelig tøseaften med vin/asti/verdi - what ever folk vil drikke - og så kan vi bruge disse fantastiske labels. :D Ihhhh! Jeg er så glad for dem. Så hvis I også kunne tænke jer disse herligheder, så tjek linket øverst. Kan i hvert fald klart anbefale dem OG sitet. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)