Min egen lille Frisør Salon :D


Jeg var efterhånden ved at blive sindsyg over hvor langt håret var blevet. Elsker langt hår, men når det sætter sig i klemme under armen på en og hænger i alt, så bliver jeg altså træt af det. Samt at spidserne var ekstremt tørre. Det gjorde det svært at børste håret igennem uden at det filtrede sammen osv. Så nu skulle det altså af og friskes op. Heldigvis har jeg lidt hårfarve på lager, så både udgroningen og spidserne kunne få sig en opfrisker.

Her kan I se resultatet. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hooold da op en manke :oD Troede dælme ikke du havde så meget hår, da du flere gange har nævnt hårtab. Så troede du havde noget tyndt sjask… Flot hår og farvespil

    SvarSlet
    Svar
    1. Tro mig det er utroligt tyndt, men det kan ikke ses når jeg farver og klipper det som jeg gør :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)