Gizmo Wanna Haves - Musik på farten


Navnet tiltalte mig med det samme - "Gizmo Wanna Haves" :P Wonder why. *Hehe* Jeg kendte faktisk ikke til dette brand, før jeg blev kontaktet af en, som ville høre om jeg ville teste det. Kunne ikke lade være med at smile lidt, da det jo var super oplagt for mig det her, og vedkommende synes også det var lidt sjovt og et pudsigt sammentræf. Så jeg takkede straks ja tak til denne lækre lille sag fra Boynq.dk.

Det er et nyt brand der fokuserer på kvalitet til rimelige priser. Der er mange af disse trådløse højtalere på markedet, og jeg har selv før testet en af dem, som jeg dengang troede var af en super lækker kvalitet, men må indrømme at efter jeg har testet denne, så kan den anden altså ikke følge med. Denne skiller sig ud via det lækre design, den lange batteritid og helt klart på lyden når man tænker på størrelsen af den. Jeg var blown away da jeg testede den her i går. Jeg smækkede mobilen til, skruede op for lyden og selv på max lyder det bare kanon godt. Ingen skratten og irriterende lyd, men ren og klar og über fantastisk bas. Er utroligt overrasket over hvor meget den lille klods kan klare.

Der er to modeller - Vibe 5X5 og Vibe Square. Den første findes i 4 farver og den sidste i kun 2. Jeg valgte Vibe 5X5, da jeg synes det var lidt blæret, at der er et mærke på siden af den hvorpå der står "GIZMO". :P Så der var ingen tvivl om hvilken en der skulle finde sin vej hjem til mig. Jeg valgte så den hvide, da mine andre gadgets og elektroniske ting er hvide, og det må jo meget gerne passe sammen. Og hold nu op hvor er den bare lækker.

Det tager ca en 2-3 timer at oplade den og så har man derefter en 8-10 timers musik på den. Hvis man derimod bruger det jack-kabel der er til så holder den længere, så det er altså utroligt længe man kan få glæde af den af gangen. :D
Så hvis du mangler en smart lille højtaler til din mobil eller tablet, så vil jeg klart anbefale denne. Det er den absolut bedste jeg har prøvet indtil videre, og jeg er meget sikker på, at jeg får stor glæde af den. Og så følger der endda en super smart lille pose med til den. Igen med "GIZMO" skrevet på. NÅRH JO! Det står der også på alle kablerne! :D *Hahahaha* Det er sku ret fedt.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)