Håber jeg snart kan komme igang med "Project Hjem"


Jeg sukker så meget efter at få mit lille hyggehjørne her færdiggjort. Der skal en anden sofa til, og så skal der lidt billeder i rammerne (og de sidste nøgler skal males). Det bliver bare så lækkert når det en dag sker. Kigger allerede efter brugte sofaer, men kigger også efter nye - hvis nu jeg skulle være så heldig at vi får hul igennem til kommunen. Har endnu intet hørt fra min bankrådgiver, så ringer til økonomi-mentoren i morgen og ser hvad han siger.

Om et par uger vælger jeg altså også at gå igang med malerarbejdet. Så må jeg droppe fugtspær, for hører intet fra udlejers bror, så jeg gider ikke arbejde mere i det. Nu skal der altså bare males så. Begynder muligvis allerede i weekenden, men nu ser vi. Sidder også som på nåle når det kommer til væggen her i stuen, så det kan være at jeg maler den først. :D Der skal bare noget plast på når resten af stuen skal males, så den færdige væg ikke bliver ødelagt. :) Masser af tape og plast. *Hehe*

Når jeg så småt bliver færdige med de forskellige rum, så bliver billederne under "My Home" også opdateret. Det er en længere process, men det går nok. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hvis du maler uden fugtspær, så går der ca 1 uge og så ligner væggen sig selv igen :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har selv gået på maleruddannelsen så det ved jeg godt. Den væg der skal males er der ikke fugt i.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)