Nyt Cernit Vedhæng - Sød Lille RævJeg har ikke rigtig fået blogget så meget i dag pga. migræne og sygdom der stadig hænger over mig. Planen var at jeg skulle have ligget på langs, men endte med at jeg valget at åbne døren op for gæster alligevel. Cathrine har været her det halve af dagen og vi har rigtig hygget.

Vi besluttede os for at sidde og lege lidt med cernit og det startede også meget godt - lige indtil jeg smækkede det i ovnen. Jeg kan ikke lugte noget pga. evigt tilstoppet næse, men Cathrine synes pludselig her lugtede sjovt og vi opdagede så at køkkenet stod i røg. Så havde smarte her sat ovnen på for høje grader og vores små kreationer var. Ja der er ikke ord for det - I kan se det her:

Knapt så heldigt kan I godt se. :P Så vi startede forfra. :P Og vedhænget (på øverste billed) var en af de ting jeg fik lavet. Regner med at bruge den både til mobilsmykke men også som vedhæng til halskæde som på billedet. :P Synes selv den er rigtig sød.

Nå, men klokken er mange og min migræne er stadig voldsom, så jeg vil hoppe ind og forsøge at få noget søvn. Håber I sover godt når I kommer dertil - nogle af jer er nok i byen. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

 1. Husk at smøre dine neglebånd med olie hver dag :O) Madolie er fint :)

  Kender du hende her fra youtube? Sys hun er hammer dygtig... hun er dansker! har set alle hendes videoer mindst en gang! Virkelig imponerende...

  http://www.youtube.com/user/SugarCharmShop/videos

  SvarSlet
  Svar
  1. De bliver smurt flere gange om dagen, men når man har psoriasis i neglene er det lidt spildt for det har ikke den store effekt.

   Ja hende kender jeg.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)