Har lige fundet mit drømme spisebord og stole


Som nogle af jer nok bemærkede i sommers, så solgte jeg jo mit spisebord i glas, fordi jeg var blevet træt af det, og det passede ikke længere ind i min stil. Jeg fik derfor lov til at låne mine forældres gamle spisebord i træ, som vi så fik malet hvidt. Det er stadig ikke helt min stil, men det er fint som en nødløsning. Især fordi der nok går en del år før jeg får råd til det jeg gerne vil have.

Bordet skal helt klart være i hvidt træ, og så må det gerne være let og ikke for robust. Drømmen er så at få et bord hvor benene kun er i hjørnerne og ikke i midten som på det jeg har nu. Og så må bordpladen gerne være tynd og fin. Jeg har fundet et som godt kunne være en kandidat trods den meget høje pris.

Det jeg godt kan lide ved dette, er at det ikke er for robust, men det er heller ikke for ….. ”skrøbelidt”. Jeg kunne jo sagtens have fundet et bord med en meget tynd bordplade og nogle tynde stålben eller noget i den retning, men det bliver bare for let og for moderne til min stil. Jeg er nemlig mest til den romantiske bondestil og de bløde former og feminine udtryk møblerne udtrykker, så det bord I ser billede af her, ligner meget det perfekte spisebord til mig.

Når det så kommer til spisebordsstolene, så er dem på billedet ikke mit førstevalg. Jeg har kig på nogen hos Ikea, som ligner den jeg har sat ind her utroligt meget. Disse er dog uden det bløde sæde, så der skal man hen og finde nogle hynder til, men selve ryggen er stort set magen til dem jeg gerne vil have. Jeg synes de er super fine og neutrale. De er ikke super feminine, men de er lige feminine nok til mig når det kommer til behagelige smukke spisebordsstole. :D Ryggen er dejligt høj og tilpas bred til at man sidder fantastisk på den og så kan jeg godt lide at den trods den store ryg stadig er super fin og enkel.

Dem jeg har nu er fra genbrugsbutikken her i byen, og havde det ikke været fordi de er så løse i alle led og ved at falde sammen, så havde jeg beholdt dem, men desværre så har jeg været ret uheldig med det køb. Så derfor har jeg planer om på længere sigt at købe stole som denne vist på billedet, bare med et blødt sæde. :P

Havde I spurgt mig for 10 år siden, hvad jeg havde valgt til spisebord og -stole, så havde jeg faktisk sagt kurvemøbler. Jeg har altid synes de så dejligt behagelige ud, og så var der bare et eller andet hyggeligt og "piget" over dem, så dem havde jeg valgt der hvis det var. Nu hvor jeg har kat, vil jeg holde mig langt fra det, men der er nu stadig nogle af møblerne som jeg synes er super fine. :D En fin hvid gyngestol i kurveflet med et dejligt lammeskind over. *Mmmmmmm* ikke værst. :P Men har ikke pladsen til det, men det kunne nu være totalt luksus.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)