Wild Baum und Pferdgarten!


Når man nu er sengeliggende som jeg er i dag, så kunne man altså godt bruge noget lækkert kluns at tøffe rundt i. Jeg har faktisk ikke nogen behagelige bukser eller en lækker tshirt, som jeg kan have på når jeg ligger syg eller når det er weekend, så det skal jeg altså have købt mig på et tidspunkt. Og når det nu er, så må det altså gerne være i en lækker kvalitet og gerne noget som man ikke behøver skifte hvis man liiiige skal ned og handle fordi man står og mangler noget. Og jeg må ærligt indrømme at jeg er faldet lidt for det som jeg har valgt at vise i dette indlæg af mærket Baum und Pferdgarten.
Ja tøjet er lidt i den dyre ende, men der er altså et eller andet over det, som jeg ikke bare kan klikke mig væk fra. Jeg har altid gerne ville have et par lækre bukser med print og disse ser bare så dejligt behagelige ud, og jeg kunne sagtens se mig selv rende rundt i dem. Især i dag hvor jeg bare trænger til at være iført noget blødt og let. Har set et par stykker efterhånden som har et par leopardmønstret sweatpants, og jeg vil bare gerne have et par selv. Ihhhh! De er jo bare så fine. :D Og for at fuldende sættet, så skal tshirten som jeg også har vist her altså bare med.
Det jeg godt kan lide ved deres tøj er at det ser så dejligt behageligt ud. Det er i nogle skønne neutrale farver og så er det noget der passer både til hverdag og til weekenderne. :D Me like.

Men det er altså ikke det eneste I kan finde på FashionDeluxe.dk. Der er rigtig mange forskellige mærker og det er dejligt overskueligt at finde rundt i, så tak endelig et kig sitet. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)